Andreea Tonciu, declaraţie uluitoare despre presupusul divorţ! "E adevărat că..."


Andreea Tonciu, declaraţie despre presupusul divorţ! Vedeta a spus tot ce simte!

De câteva luni circulă un zvon conform căruia Andreea Tonciu ar divorţa de soţul ei, Daniel Niculescu! Frumoasa brunetă a încercat, acum ceva timp, să pună capăt speculaţiilor, mărturisindu-le fanilor ei care este, de fapt, situaţia în căsnicia ei.

E adevărat ca ne tot certăm zilnic că-și lasă șosetele sau pantofii aiurea sau mai știu eu ce. Dar eu mă aprind repede, fac scandal, după care uit. Asta nu înseamnă că divorțăm. O sa divorțez când or muri câinii astia. Aşa sunt eu, mai impulsivă...Dar mă calmez repede şi nu iau decizii majore la nervi", a declarat Andreea acum ceva timp.

La rândul lui, Daniel Niculescu a spus, printr-un mesaj tranşant, că toate bârfele cu privire la aşa-zisul divorţ sunt lipsite de fundament, şi că îşi adoră partenera de viaţă.

Citeste si: Oana Radu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, mesaje private cu iubitul Biancăi Rus

Andreea Tonciu, declaraţie despre presupusul divorţ! "Poate pe viitor nu mă mai confunda jurnaliștii cu bărbații de carton din peisajul bucureștean!" 

"Am văzut, în ultimele zile, cum s-a discutat, zi şi noapte, despre familia mea. Mă distrează cum se inventează subiecte în România! Văd că toți și toate comentează și inventează pe la tv. Soția mea nu este prizoniera mea, este iubirea vieții mele și eu îi fac toate poftele! Deci, dragii mei, nu m-am certat cu soția prin diferite cluburi. Eu, dacă mă distrez, păi mă distrez… o fac în străinătate, cu prietenii mei. Nu postez câte șampanii vin la masă. Sunt altă calitate de bărbat, eu sunt Daniel Niculescu. Poate pe viitor nu mă mai confunda jurnaliștii cu bărbații de carton din peisajul bucureștean! Când cei ce comentează vor realiza ce am realizat eu la vârsta mea, atunci arunc pălăria în aer. Până atunci… răutatea vine din frustrare și prostii ! Good Luck my Friends (n.r.: Mult noroc, prietenii mei)!„, a scris soțul Andreei Tonciu pe pagina lui de Facebook.

Anamaria Prodan, adevărata părere despre fina ei, Andreea Tonciu

"Noi avem o relaţie foarte bună, suntem o familie, ieşim des, suntem foarte apropiate. Ea este un om extrem de bun şi sufletist, dar din păcate este foarte impulsivă şi aici are mult de pierdut. Mi s-a întâmplat să merg în diverse cercuri şi să mi se spună că fina mea este nebună, dar nu este deloc aşa. Eu sunt mândră de ea, de evoluţia ei, de sufletul ei frumos şi de prietenia sinceră pe care mi-o oferă. Andreea este un om pe care eu îl iubesc, îl respect şi îl susţin până la capăt. E o învingătoare, e ca naşa ei, o să vedeţi voi. Trebuie să vă sfătuiesc însă să aveţi mare grijă cu ea când e nervoasă, că e jale mare (râde)", a declarat Anamaria Prodan acum ceva timp.

Citeste si: Anamaria Prodan, anunț surprinzător! Vrea să adopte un copil: „Să-l iei să-i schimbi destinul. Nu te costă nimic!”


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Digi 24: Dezastru în două zile pentru România. În doar două zile s-a doborât orice record

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri