Andreea Oprică și Andreea Pirui la un pas de bătaie. „Tu pentru mine nu reprezinți nimic. Nu îmi e frică de tine!”


Scandal la Puterea Dragostei. În urma galei, Andreea Oprică și Andreea Pirui au ajuns să se certe ca la ușa cortului. Cele două au recurs la amenințări și cuvinte grele.


In articol:

 Conflictul dintre Andreea Pirui și Andreea Oprică se pare că ia proporții. În emisiunea de astăzi, cele două participante la Puterea Dragostei, au ajuns să se certe ca la ușa cortului și, mai mult decât atât, au fost la un pas de bătaie. Între cele două a intervenit o altă concurentă, motiv pentru care conflictul s-a rezumat doar la amenințările și injuriile pe care cele două și le-au adresat. Andreea Pirui și Andreea Oprică au ajuns să se certe de la câteva cuvinte grele care au atins-o pe Pirui, deoarece tatăl acesteia este decedat. „Tatăl meu a murit la 29 de ani și tu mă înjuri pe mine de m***i?” a explicat Andreea Pirui.

Citeste si: Denisa de la Puterea dragostei, mesaj pentru Iancu, plecat la Survivor România

Andreea Pirui s-a „aprins” de la injuriile pe care i le-a adus Andreea Oprică

Ediția incendară de la Puterea Dragostei are în prim-plan scandalul dintre cele două Andree din casa Puterea Dragostei. ”De ce mă înjuri tu pe mine? De când și până când îți permiți?” a întrebat-o Pirui pe Andreea Oprică, moment în care conflictul a căpătat proporții.

”Nu ai decât să înjuri. Te faci de râs la televizor. Tu m-ai amenințat, fata mea. Nu ai niciun drept să mă ameninți. Vrei să mă intimidezi? Nu-ți merge cu mine,” a răspuns, acid, Andreea Oprică.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” a dat lovitura în afaceri! Ce propunere a primit bruneta și nu a putut să o refuze

Ulterior, acestea s-au ridicat una la cealaltă, iar colegele lor de platou s-au speriat și au intervenit între cele două, de teama de a nu se încăiera în timpul emisiunii.

„Tu în viața ta, să nu mai spui nimic de mine. Atât îți spun!” a afirmat țipând Andreea Pirui.  Mai mult decât atât, Ligi a sărit să o apere pe prietena ei, explicând către Andreea Oprică sensibilitatea subiectului atins de ea. „Îți ceri scuze, frate, nu îi spui să nu se victimizeze. E vorba de deesul tatălui ei, cap pătrat,” a explicat Ligi.

Scandalul dintre cele două, pornit cu o zi înainte, din cauza lui Marius

Conform Wowbiz.ro,c oncurenții de la Puterea dragostei bănuiesc că Andreei Oprică ar fi interesată în Marius, care este deja într-o relație cu Andreea Pirui. Cuplul s-a confruntat în ultima perioadă cu multe scandaluri.

Andreea Pirui i-a confruntat direct pe cei doi și a întrebat-o pe Oprică de ce l-a sunat cu o seară înainte pe Marius. Ea neagă cu vehemență că l-ar fi sunat pe Marius pe Instagram, dar glumele dintre concurenți spun altceva.

„A zis că l-ai sunat și l-ai întrebat dacă să faci pedeapsa”, i-a spus Andreea Pirui Opricăi.

„Ai visat aseară probabil. De ce, ai fi vrut să te sun?”, a reacționat Andreea Oprică. Ea neagă că l-ar fi sunat, dar de multe ori râsul o dădea de gol.

 

Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu au fugit de teama coronavirusului! Unde au ajuns

 


Abonează-te pe

Citește și:

Denisa de la Puterea dragostei, mesaj pentru Iancu, plecat la Survivor România

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Simina de la Puterea dragostei la o nuntă, deși este pandemie de coronavirus

Andra Volos și Bogdan Mocanu au fugit de teama coronavirusului! Unde au ajuns

Ligi de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Phillip a făcut publice filmulețe indecente cu ea: „Nu este nimic de judecat...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce se întâmplă dacă pui un dop de plută în frigider. Rezultatul este uimitor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri