Andreea Oprică și Andreea Pirui la un pas de bătaie. „Tu pentru mine nu reprezinți nimic. Nu îmi e frică de tine!”

Scandal la Puterea Dragostei între Andreea Oprică și Andreea Pirui

Scandal la Puterea Dragostei. În urma galei, Andreea Oprică și Andreea Pirui au ajuns să se certe ca la ușa cortului. Cele două au recurs la amenințări și cuvinte grele.

 Conflictul dintre Andreea Pirui și Andreea Oprică se pare că ia proporții. În emisiunea de astăzi, cele două participante la Puterea Dragostei, au ajuns să se certe ca la ușa cortului și, mai mult decât atât, au fost la un pas de bătaie.

Între cele două a intervenit o altă concurentă, motiv pentru care conflictul s-a rezumat doar la amenințările și injuriile pe care cele două și le-au adresat. Andreea Pirui și Andreea Oprică au ajuns să se certe de la câteva cuvinte grele care au atins-o pe Pirui, deoarece tatăl acesteia este decedat. „Tatăl meu a murit la 29 de ani și tu mă înjuri pe mine de m***i?” a explicat Andreea Pirui.

Citeste si: Denisa de la Puterea dragostei, mesaj pentru Iancu, plecat la Survivor România

Andreea Pirui s-a „aprins” de la injuriile pe care i le-a adus Andreea Oprică

Ediția incendară de la Puterea Dragostei are în prim-plan scandalul dintre cele două Andree din casa Puterea Dragostei. ”De ce mă înjuri tu pe mine? De când și până când îți permiți?” a întrebat-o Pirui pe Andreea Oprică, moment în care conflictul a căpătat proporții.

”Nu ai decât să înjuri. Te faci de râs la televizor. Tu m-ai amenințat, fata mea. Nu ai niciun drept să mă ameninți. Vrei să mă intimidezi? Nu-ți merge cu mine,” a răspuns, acid, Andreea Oprică.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” a dat lovitura în afaceri! Ce propunere a primit bruneta și nu a putut să o refuze

Ulterior, acestea s-au ridicat una la cealaltă, iar colegele lor de platou s-au speriat și au intervenit între cele două, de teama de a nu se încăiera în timpul emisiunii.

„Tu în viața ta, să nu mai spui nimic de mine. Atât îți spun!” a afirmat țipând Andreea Pirui.  Mai mult decât atât, Ligi a sărit să o apere pe prietena ei, explicând către Andreea Oprică sensibilitatea subiectului atins de ea. „Îți ceri scuze, frate, nu îi spui să nu se victimizeze. E vorba de deesul tatălui ei, cap pătrat,” a explicat Ligi.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citește și: "Cum să te ameţească un om cu o prestanţă bine gândită?". Dorian Popa, atenționat de alte persoane înainte să ”bată palma” cu milionarul din Brașov. Cum l-a făcut Călin Donca să creadă că toate zvonurile sunt false- radioimpuls.ro

Scandalul dintre cele două, pornit cu o zi înainte, din cauza lui Marius

Conform Wowbiz.ro,c oncurenții de la Puterea dragostei bănuiesc că Andreei Oprică ar fi interesată în Marius, care este deja într-o relație cu Andreea Pirui. Cuplul s-a confruntat în ultima perioadă cu multe scandaluri.

Andreea Pirui i-a confruntat direct pe cei doi și a întrebat-o pe Oprică de ce l-a sunat cu o seară înainte pe Marius.

Ea neagă cu vehemență că l-ar fi sunat pe Marius pe Instagram, dar glumele dintre concurenți spun altceva.

„A zis că l-ai sunat și l-ai întrebat dacă să faci pedeapsa”, i-a spus Andreea Pirui Opricăi.

„Ai visat aseară probabil. De ce, ai fi vrut să te sun?”, a reacționat Andreea Oprică. Ea neagă că l-ar fi sunat, dar de multe ori râsul o dădea de gol.

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

 

Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu au fugit de teama coronavirusului! Unde au ajuns

 Citește și:

Denisa de la Puterea dragostei, mesaj pentru Iancu, plecat la Survivor România

Simina de la Puterea dragostei la o nuntă, deși este pandemie de coronavirus

ego.ro Cea mai simplă metodă prin care scapi de praful din casă. Trucul viral care învinge mătura și aspiratorul

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ionuț, reacție fără precedent în Casa iubirii, după ce relația lui cu Bianca a fost pusă din nou la îndoială de către ceilalți concurenți! „Voi vă auziți ce spuneți? Bianca pentru mine este cel mai mare trofeu!”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies