Andreea Marinescu a recunoscut că s-a chinuit enorm să slăbească dupa ce a născut. "Plângeam când mă uitam în oglinzi şi nu-mi plăcea ce vedeam"


Andreea Marinescu a vorbit recent într-un interviu despre kilogramele acumulate în cele două sarcini. Ştirista recunoaşte că s-a chinuit enorm să slăbească.

Prezentatoarea de televiziune a devenit anul trecut mamă pentru a doua oară. Ştirista mai are un băieţel, Vladimir, în vârstă de 9 ani, dintr-o relaţie anterioară. Andreea Marinescu a dezvăluit cum a reuşit să scape de kilogramele în plus, pe care le-a luat în timpul sarcinii.

„Am revenit repede la ştiri, nici nu aş fi avut altfel cum, pentru că îmi place mult ceea ce fac şi atunci nu cred că puteam sta departe de televiziune. La prima sarcină am luat în greutate 40 de kilograme. Şi nu a fost foarte simplu, dar am reuşit să dau destul de repede jos.

Dupa prima lună slăbisem 27 de kilograme. A fost o slăbire bruscă, nu m-am speriat foarte tare. Dar la a doua sarcina am luat 30 de kilograme şi, după un an şi jumătate, încă mai am de dat 8 kilograme jos şi acestea mă chinuie.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu s-a făcut stewardesă! Frumoasa Teodora este cu 25 de ani mai tânără decât fostul ei partener!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri