Andreea Marin, din nou îndrăgostită! Vedeta a recunoscut cu zâmbetul pe buze:”Da...”


A trecut prin mai multe divorţuri, însă de fiecare dată a reuşit să-şi revină şi să impresioneze prin puterea de a renaşte. Andreea Marin iubeşte din nou şi radiază de fericire.

A recunoscut că trăieşte o poveste de iubire şi este pregătită pentru orice provocare, după cum a dezvăluit ea în cadrul unei emisiuni TV, când a fost întrebată dacă este într-o relaţie. “Cum ar fi să spun că nu, când toată lumea ştie. Da, sunt într-o relaţie”, a răspuns Andreea Marin într-un interviu, conform WOWbiz.ro.

De asemenea, ea spune că s-ar căsători din nou dacă bărbatul din viaţa ei i-ar dovedi iubire şi încredere: “Am spus-o întotdeauna, bineînţeles că da”, a confirmat ea.

"Eu voi trăi până în ultima mea zi, plenar. Pentru că nu mi-a fost dată să mă plâng de ea, ci mi-a fost dată să lupt pentru ea şi s-o trăiesc atât de frumos, cât îmi stă mie în putere.

Este mai dificil să te implici din nou deoarece cu cât înaintezi în viaţă vine şi un soi de înţelepciune dar şi un soi de precauţie. Dar nu pot spune în momentul de faţă că sunt speriată de ceva. Am întâlnit un om bun pe care-l apreciez şi plec cu sufletul deschis înainte şi până la urmă trebuie să crezi în ceva ca să îi dai şansa să devină ceva frumos. Dar nu trebuie să ne mai facem multe calcule sau probleme", a mai declarat vedeta.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri