Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru, cursă inedită cu bărcuţele, pe râul Bega


În acest weekend, Andreea Maantea si Mihai Mitoseru, simpaticii prezentatori de la “Se striga darul!”, ajung în Banat, într-o localitate din apropierea Timişoarei.

Având în vedere că au ajuns cu o zi înainte de nunta la care vor strange cât mai multe zestre, Andreea şi Mihai au avut timp şi de o întrecere, pe raul Bega, fiecare cu un vehicul ales cu grija.

Vedetele au luat startul competiţiei de caiac - bărcuţă; în plan apropiat, se afla Mihai Mitoşeru, “campion regional” la proba de 25 de metri, râuleţ, iar în plan îndepărtat, Andreea Mantea, “vicecampioană balcanică” la proba de bărcuţe cu pedale. Andreea a avut un start energic, care i-a adus un avans în faţa lui Mitoşeru de patru lungimi de bărcuţă.

Cine a câştigat inedita cursă pe râul Bega, dar şi cine va umple lada de zestre cu cele mai multe daruri, veţi putea afla urmărind ediţia de mâine seară a show-ului “Se strigă darul!”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri