Îmbrăcată în pionier, Andreea Mantea face o declaraţie de dragoste fără cusur!


Andreea Mantea a luat drumul Oltului pentru a ajunge la nunta din aceasta sambata pentru emisiunea “Se striga darul!”, difuzata la Kanal D, de la ora 20:00!

Pana sa ajunga la casa miresei, vedeta a poposit vreme de cateva ore intr-un oras vestit in Romania, la Scornicesti, localitatea natala a lui Nicolae Ceausescu.

Aflata in fata casei fostului lider comunist, imbracata in tinuta impecabila de pionier, Andreea Mantea s-a adresat “Marii Adunari”, printr-un discurs rostit solemn. Vedeta a jurat credinta devizei <Lada de zestre mereu plina!> si mireselor de la fiecare nunta la care va merge. 

“Eu, Andreea Mantea, intrand in randurile Organizatiei Pionierilor <Se striga darul!>, ma angajez sa imi iubesc emisiunea, sa imi respect mireasa, sa strang cat mai multe zestre de la cine o fi, cum o fi si! Lada mea de zestre mereu va fi plina!”, spune pe un ton solemn prezentatoarea.

Momentul declaratiei de dragoste pentru patrie si emisiune a fost interupt brusc de aparitia spectaculoasa si neasteptata a lui Mihai Mitoseru.

Nu ratati o noua editie a emisiunii “Se striga darul!”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Sandra Izbaşa a pozat cu un decolteu generos în timp ce a făcut şpagatul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri