Andreea Mantea, sfaturi pentru concurenții din “Casa iubirii”


Andreea Mantea, sfaturi pentru concurenții din “Casa iubirii”

“Vreau să intervin în toată situația asta!”


In articol:

Pentru că unii dintre concurenții din “ Casa iubirii ” s-au întâlnit ieri, pentru prima dată în  Camera roșie, având la dispoziție, fiecare cuplu fată-băiat, doar 5 minute pentru a se <cunoaște>, astăzi aceștia au băut cafeaua de dimineață împreună, fete și băieți deopotrivă, dorindu-și să afle cât mai multe lucruri unii despre alții.

Băieții și-au dorit cu ardoare să testeze sinceritatea fetelor, să afle dacă partenerele lor s-au purtat natural și cu sinceritate în  Camera roșie, la prima întâlnire.

Citeste si: Cu ce se ocupă CĂTĂLIN COMĂNIȚĂ. „Căsătoria pentru mine înseamnă fericire. Soția mea ar trebui să aibă simțul umorului”

Andreea Mantea: „Să nu credeți că sunt părtinitoare”

Andreea Mantea, moderatoarea show-ului “Casa Iubirii”, dornică să afle cum au evoluat lucrurile în tabăra băieților, și văzându-i pe aceștia un pic <reținuți>, i-a impulsionat să vorbească deschis despre experiențele lor.

În urmă dezvăluirilor făcute de către băieți, Andreea Mantea a sesizat că pentru unii dintre aceștia cafeaua a avut un gust dulce-amărui, unii dintre concurenți schimbându-și părerea în privința unora dintre fete.

Andreea Mantea a simțit nevoia să nuanțeze această situație și să îi facă mai atenți unii la ceilalți.

“Vreau să intervin puțin în toată situația asta! Orice om se comportă diferit în mediul lui mai intim sau atunci când se întâlnește cu prietenii, ori când știe că se uită mai multă lume la el (…) Nu vreau să iau apărarea nimănui și să nu credeți că sunt părtinitoare”,  a mai adăugat Andreea Mantea.

Citeste si: Cu ce se ocupă ANDREI ROBERT DOBRE. „Cu siguranță vreau să plec de aici într-o relație”

Fetele din Casa Iubiri îi invită pe băieți în camera roșie

După ce, ieri, băieții au fost cei care au lansat invitația fetelor în Camera roșie, urmează ca astăzi fetele să le facă invitația băieților în această încăpere specială, iar Andreea Mantea le-a adresat un sfat prețios tinerelor concurente.

“Astăzi, fetelor, voi dețineți puterea așa că bucurați-va de acest moment! ”, le-a spus charismatica prezentatoare a show-ului.   

Așadar astăzi, de la ora 17:00, urmează o serie de emoții puternice în “Casa iubirii”, concurenții pășind mai departe în călătoria găsirii sufletului pereche.

Citeste si: Cu ce se ocupă STEFANIA DRUGA. „În privința bărbaților nu sunt foarte pretențioasă, mai ales că mă îndrăgostesc ușor”

Emisiunea “Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 10:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce vârstă are FLAVIUS JUCU din CASA IUBIRII. „Sunt sincer și fidel și astea sunt cele mai importante calități pe care o femeie le caută la un bărbat"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este LARISA BUREAN. „Nu am fost niciodată îndrăgostită cu adevărat”

Ce vârstă are CORINA NICULESCU de la CASA IUBIRII. „Căsătoria este pentru mine un legământ pe care mi-aș dori să îl fac o singură dată în viață”

Ce vârstă are IOLANDA BUZILĂ de la CASA IUBIRII. „Mi-a spus să fiu eu, să încerc să nu vorbesc prea mult, pentru că vorbesc foarte mult și să încerc să fiu cât se poate de...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Iulia Vântur, criticată pentru un concert: „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri