Ce vârstă are IOLANDA BUZILĂ de la CASA IUBIRII. „Mi-a spus să fiu eu, să încerc să nu vorbesc prea mult, pentru că vorbesc foarte mult și să încerc să fiu cât se poate de reală"

cu ce se ocupa iolanda buzila
Ce vârstă are IOLANDA BUZILĂ de la CASA IUBIRII. „Mi-a spus să fiu eu, să încerc să nu vorbesc prea mult, pentru că vorbesc foarte mult și să încerc să fiu cât se poate de reală"

Prima concurentă care a reușit să o emoționeze pe Andreea Mantea, își dorește să își găsească iubirea. Știați însă cu ce se ocupa aceasta înainte?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact una dintre noile concurente din Casa iubirii, Iolanda Buzilă, cu ce se ocupă aceasta, dar și care este motivul pentru care a dorit să participe la această emisiune. În plus, descoperiți și când puteți viziona emisiunea Casa iubirii, pentru a fi la curent cu toate cele întâmplate de-a lungul acestui show.

 

Cine este Iolanda Buzilă

Iolanda Buzilă, pe numele său întreg, Iolanda Bianca Buzilă, are frumoasa vârstă de 24 de ani și s-a născut în Toplița, județul Harghita, însă de aproximativ 8 ani, locuiește în Austria.

Tânăra care s-a aflat printre primele concurente care a pășit în Casa iubirii, a reușit să o emoționeze pe Andreea Mantea chiar de la prima sa apariție.

Motivul ar fi legat de bunica ei care are o vârstă destul de înaintată și lângă care își dorește să mai rămână, atât cât mai poate. Bunica ei este cea care a crescut-o, iar Iolanda s-a emoționat instant, odată ce a povestit aceste amănunte din viața sa. Aceasta a primit și sfaturi importante din partea bunicii, în momentul în care a anunțat-o că va participa la acest show.

Mă susține foarte mult. Mi-a spus să fiu eu, să încerc să nu vorbesc prea mult, pentru că vorbesc foarte mult și să încerc să fiu cât se poate de reală, pentru că ea are încredere în mine, crescându-mă și cunoscându-mă. Îi mulțumesc și acum pentru asta!”,  a spus Iolanda Buzilă despre bunica sa.

cine este iolanda buzila

Citeste si: Cu ce se ocupă SORIN RUS. "Sunt un timp pozitiv și luptător"

 

Cu ce se ocupă Iolanda Buzilă

Înainte să plece din Austria și să participe la show-ul Casa iubirii, Iolanda Buzilă a lucrat în cadrul unei firme de pariuri sportive, fiind operator de casă. Tânăra ascunde două abilități și talente speciale, cochetând cu domeniul muzicii, dar și cu cel al picturii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În cei 8 ani de când locuiește în Austria, Iolanda Buzilă nu a reușit să își găsească adevărata iubire, deși relații a mai avut. Cea mai lungă relație fiind de 3 ani, cu un soldat, alături de care a simțit că nu este ceea ce are ea nevoie.

Acesta își dorea deseori să petreacă timp cu prietenii, prin urmare, nu reușeau să petreacă timp împreună, atât cât aceasta își dorea.

care sunt concurentii de la casa iubirii

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 4-10 aprilie

 

De ce a venit Iolanda Buzilă în Casa iubirii

Iolanda Buzilă își dorește foarte tare să își întâlnească alesul care o va completa și o va face să se simtă cu adevărat iubită.

Dacă acest lucru s-ar întâmpla, tânăra ar fi dispusă să se mute înapoi în România.

În ceea ce privesc calitățile fizice, Iolanda Buzilă susține că nu pune accent pe acest aspect, ci mai degrabă pe caracter, pentru că acesta rămâne, iar frumusețea se va duce odată cu trecerea timpului.

Datorită faptului că tânăra se descrie ca fiind o persoană foarte directă, își dorește lângă ea un partener care să știe cum să își exprime sentimentele, deși știe că uneori poate să nu fie ușor. Se simte determinată să se lase cucerită, având anumite așteptări de la bărbatul care îi va rămâne pereche pentru tot restul vieții. Prin urmare, aceasta își dorește să vadă străduință din partea celui care va dori să o aibă lângă el.

Bărbatul perfect ar trebui să fie calm, dar să fie și vorbăreț. Știu că e un paradox, dar vreau să și vorbească când e cazul, dar să fie foarte calm în timp ce vorbește.”, a răspuns Iolanda, atunci când a fost întrebată de către Andreea Mantea, despre cele două calități pe care ar trebui să le aibă bărbatul perfect.

Citește și: „Te dai leu când ești pisică!”. Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! Aflați de la ce a pornit conflictul luni, 24 iunie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

de ce a venit iolanda buzila in casa iubirii

Citeste si: Cine este ANDREEA MANTEA. „Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe.”

 

Casa iubirii, programul TV de la Kanal D

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei 14 concurenți și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Concurenții vor avea o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care se află în Casa iubirii, alături de ei. În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.

casa iubirii prezentat de andreea mantea

Citeste si: Andreea Mantea, supărată din cauza fiului său! David a luat toți banii din casă: „Totul face din generozitate”Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 4-10 aprilie

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Cine sunt concurenții de la “Casa iubirii”, reality show-ul momentului, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D 

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies