Ce vârstă are CORINA NICULESCU de la CASA IUBIRII. „Căsătoria este pentru mine un legământ pe care mi-aș dori să îl fac o singură dată în viață”

cu ce se ocupa corina niculescu
Ce vârstă are CORINA NICULESCU de la CASA IUBIRII. „Căsătoria este pentru mine un legământ pe care mi-aș dori să îl fac o singură dată în viață”

Una dintre cele 7 concurente din Casa iubirii este și Corina Niculescu. Însă știați cu ce se ocupa aceasta înainte de intrarea în emisiune?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact noua concurentă din Casa iubirii, Corina Niculescu, cu ce se ocupă aceasta, dar și care este motivul pentru care a dorit să participe la această emisiune. În plus, descoperiți și când puteți viziona emisiunea Casa iubirii, pentru a fi la curent cu toate cele întâmplate de-a lungul acestui show.

 

Cine este Corina Niculescu

Una dintre cele 7 fete care au venit în căutarea sufletului pereche, în Casa iubirii, este Corina Niculescu. Aceasta are frumoasa vârstă de 28 de ani, este din București și a absolvit Facultatea de Administrație Publică.

Aceasta este foarte încântată de ideea formării unei familii, alături de un bărbat serios, dar și de ziua nunții, atunci când își dorește să poarte o rochie de mireasă albă, de prințesă.

Totodată, tânăra a declarat că își dorește chiar și un copil, mai exact, o fetiță pe care să o aranjeze cu tot felul de fundițe.

Dar până la acel moment, Corina Niculescu trebuie să își găsească alesul. Tânăra este una dintre fetele care își dorește o relație serioasă, alături de un bărbat cu care să își petreacă restul vieții, ajungând să facă pasul cel mare și să își formeze familia mult visată.

cine este corina niculescu

Citeste si: Andreea Mantea, în lacrimi la emisiune! "Dacă îți vei găsi iubirea aici, va trebui să te întorci în Austria?"

 

Cu ce se ocupă Corina Niculescu

Corina Niculescu se ocupă cu genele, altfel spus Lashmaker, iar în trecut a fost prezentatoare online la firme de pariuri.

Aceasta este o femeie independentă, motiv pentru care își dorește să aibă lângă ea un bărbat puternic și din punct de vedere financiar, pentru a-i oferi măcar în aceeași măsură, ce poate oferi și aceasta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Corina Niculescu a mărturisit chiar în prima sa apariție din Casa iubirii, că a avut o singură relație stabilă, care a durat 3 ani.

Acesteia îi place foarte mult să fie cucerită dar totodată și ca bărbatul de lângă ea să aibă ceva de oferit. Această ține cont și ca bărbatul ales să fie mai mare ca vârstă, decât ea, fiind un criteriu destul de important în formarea unei relații, pentru Corina Niculescu.

Fiind întrebată de către Andreea Mantea, cum ar trebui să fie bărbatul pe care Corina Niculescu îl caută, aceasta a răspuns că și-ar dori să fie descurcăreț, astfel încât să se poată mândri cu el.

Totodată, tânăra afirmă că într-o relație și banii au rolul lor important, pentru a avea parte de fericire pe deplin.

care sunt concurentii de la casa iubirii

Citeste si: Cu ce se ocupă CRISTIAN CAPRICEANĂ. „Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine, e vorba de maturitate, inteligență și toate la un loc”

 

De ce a venit Corina Niculescu în Casa iubirii

Corina Niculescu a pășit încrezătoare în Casa iubirii, fiind în căutarea bărbatului ideal, care să o poată completa. Aceasta se descrie ca fiind o persoană carismatică, o fie amuzantă și întotdeauna atentă la partener. Datorită caracterului său frumos, Corina Niculescu susține că acest aspect o va ajuta atât să își găsească iubirea, dar și să o păstreze, și nu orice iubire, ci cea adevărată.

Tânăra nu își dorește un bărbat lângă care să petreacă o perioadă scurtă de timp, ci dimpotrivă, își dorește o relație mult mai stabilă, chiar pe durata întregii vieți.

Căsătoria este pentru mine un legământ pe care mi-aș dori să îl fac o singură dată în viață ”,  a spus Corina Niculescu, în  Casa iubirii.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

de ce a venit corina niculescu in casa iubirii

Citeste si: Cu ce se ocupă RADU NIȚU. „Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț”

 

Casa iubirii, programul TV de la Kanal D

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei 14 concurenți și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Concurenții vor avea o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care se află în Casa iubirii, alături de ei. În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.

casa iubirii prezentat de andreea mantea

Citeste si: Cu ce se ocupă BIANCA MITROI. „Sunt plină de energie, sensibilă și sinceră”Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Ce vârstă are CRISTIAN CAPRICEANĂ din CASA IUBIRII. „„Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine"

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Ce vârstă are RADU NIȚU de la CASA IUBIRII. „Dacă oamenii mă vor vota și îmi voi găsi și fericirea, ei îmi vor decide soarta."

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies