Cine este LARISA BUREAN. „Nu am fost niciodată îndrăgostită cu adevărat”


O altă concurentă dornică de a-și găsi sufletul-pereche este Larisa Burean. Însă știați cu ce se ocupa aceasta înainte de a participa la acest show?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact noua concurentă din Casa iubirii, Larisa Burean, cu ce se ocupă aceasta, dar și care este motivul pentru care a dorit să participe la această emisiune. În plus, descoperiți și când puteți viziona emisiunea Casa iubirii, pentru a fi la curent cu toate cele întâmplate de-a lungul acestui show.

 

Cine este Larisa Burean

Larisa Burean, pe numele său întreg, Larisa Raluca Burean, are frumoasa vârstă de 23 de ani și este din Târgu Mureș. Tânăra se descrie ca fiind o fată amuzantă, care își face foarte ușor prieteni noi, însă aceasta este și foarte încăpățânată, aspect ce îl tratează ca pe un defect.

Larisa Burean susține că până în momentul participării la această emisiune dedicată în special iubirii, tânăra nu a fost îndrăgostită. Cu toate acestea, Larisa a mai avut o relație, însă de scurtă durată, de aproximativ 6 luni de zile, neavând șansa de a se îndrăgosti, în adevăratul sens al cuvântului.

larisa burean partiipa impreuna cu sora geamana

Citeste si: Cu ce se ocupă FLAVIUS JUCU. „Caut o femeie cu minte deschisă, frumoasă și care să exprime naturalețe fiindcă asta exprim și eu”

 

Larisa Burean participă împreună cu sora geamănă 

Larisa Burean a susținut încă de la prima apariție în Casa iubirii, faptul că este mai mult decât pregătită pentru a se îndrăgosti, însă totodată, nu își dorește să se grăbească sub nicio formă. Iar deși Larisa nu a mai fost îndrăgostită până acum, aceasta crede că iubirea se simte, în primul rând, prin acea nevoie de a-ți dori să îți vezi partenerul constant, să simți acei fluturi în stomac.

Același lucru este valabil și în cazul surorii geamănă a Larisei, Doriana. Aceasta nefiind îndrăgostită până în acest moment, prin urmare, nici nu a suferit din dragoste. Criteriile Dorianei diferă puțin de cele ale Larisei, aceasta dorindu-și un bărbat cu tatuaje, amuzant și să îi acorde partenerei de lângă el un mare respect. La fel ca Larisa, și Doriana a avut o relație de 6 luni, însă nimic mai mult de atât.

Cele două concurente, gemene, au o relație foarte apropiată una cu cealaltă și își doresc ca acest aspect să rămână intact și după ce una dintre ele sau chiar ambele, se vor îndrăgosti.

Dacă punem ochii pe același băiat, îl lăsăm pe el să decidă ”, a spus Doriana Burean la prima sa apariție, în Casa iubirii.

de ce a venit larisa burean in casa iubirii

Citeste si: Cu ce se ocupă MIHAI DUNCA. „Vreau să trăiesc la intensitate maximă totul”

 

De ce a venit Larisa Burean în Casa iubirii

Larisa Burean își dorește să își întâlnească sufletul-pereche în Casa iubirii, acesta fiind motivul principal pentru care a ales să participe la acest show. Aspectul interesant la această concurentă este legat de sora geamănă a acesteia, cu care a decis să vină în emisiune, aceasta având exact același scop ca sora ei.

Larisa ia în considerare faptul că bărbatul de lângă ea, va trebui să îi acorde timp și pentru a-l petrece alături de sora sa și totodată să aibă încredere în ea. Totodată, își dorește de la viitorul partener să îi acorde atenția de care aceasta are nevoie și să nu o neglijeze.

Într-o relație, mă deranjează ca partenerul meu să nu fie atent la nevoile mele ”, a spus Larisa Burean, odată cu intrarea sa în Casa iubirii.

care sunt concurentii de la casa iubirii

Citeste si: Cu ce se ocupă CRISTIAN CAPRICEANĂ. „Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine, e vorba de maturitate, inteligență și toate la un loc”

 

Casa iubirii, programul TV de la Kanal D

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei 14 concurenți și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Concurenții vor avea o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care se află în Casa iubirii, alături de ei. În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.

casa iubirii prezentat de andreea mantea

Citeste si: Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO. „În dragoste nu am prea câștigat. Vreau să iubesc și să fiu iubită”


Abonează-te pe

Citește și:

Ce vârstă are FLAVIUS JUCU din CASA IUBIRII. „Sunt sincer și fidel și astea sunt cele mai importante calități pe care o femeie le caută la un bărbat"

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Ce vârstă are STEFANIA DRUGA din CASA IUBIRII. „Vorbesc puțin cam mult, sunt vorbăreață. Vorbesc mult, dar știu când să mă opresc. Aștept să mă îndrăgostesc."

Ce vârstă are MIHAI DUNCA de la CASA IUBIRII. „Căsătoria reprezintă pentru mine un pact între două persoane, în care amândoi ar trebui să rămână loiali, până în ultimele clipe”

Ce vârstă are CORINA NICULESCU de la CASA IUBIRII. „Căsătoria este pentru mine un legământ pe care mi-aș dori să îl fac o singură dată în viață”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ingredientul secret care se pune în ardeii umpluți pentru a nu se întări
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri