Ce vârstă are MIHAI DUNCA de la CASA IUBIRII. „Căsătoria reprezintă pentru mine un pact între două persoane, în care amândoi ar trebui să rămână loiali, până în ultimele clipe”

Ce vârstă are MIHAI DUNCA de la CASA IUBIRII. „Căsătoria reprezintă pentru mine un pact între două persoane, în care amândoi ar trebui să rămână loiali, până în ultimele clipe”
Ce vârstă are MIHAI DUNCA de la CASA IUBIRII. „Căsătoria reprezintă pentru mine un pact între două persoane, în care amândoi ar trebui să rămână loiali, până în ultimele clipe”

Mihai Dunca este un alt concurent care a venit în căutarea sufletului-pereche, în Casa iubirii. Însă știați cu ce se ocupa acesta înainte de a intra în casă?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact noul concurent din Casa iubirii, Mihai Dunca, cu ce se ocupă acesta, dar și care este motivul pentru care a dorit să participe la această emisiune. În plus, descoperiți și când puteți viziona emisiunea Casa iubirii, pentru a fi la curent cu toate cele întâmplate de-a lungul acestui show.

 

Cine este Mihai Dunca

Unul dintre cei 7 concurenți din Casa iubirii este nimeni altul decât Mihai Dunca. Acesta are frumoasa vârstă de 23 de ani și este din Maramureș, însă în prezent locuiește în Arad. Tânărul se descrie ca fiind un băiat simplu, simpatic, carismatic, însă totodată și vulcanic.

Acesta își dorește de la viitoarea sa parteneră să fie în primul rând ea, iar în al doilea rând să fie mai liniștită.

Iar în ceea ce privesc calitățile fizice, acesta își dorește în special o iubită brunetă, să aibă ochii negri și părul creț.

Citeste si: Cu ce se ocupă BIANCA MITROI. „Sunt plină de energie, sensibilă și sinceră”

 

Cu ce se ocupă Mihai Dunca

În prezent, Mihai Dunca este de profesie asistent medical generalist.

Acesta se descrie ca fiind „o bombă cu ceas”, deoarece este mai mereu o fire vulcanică. Același lucru se aplică și în ceea ce privește viața sa amoroasă, descriind-o ca fiind cu adevărat explozivă.

Tânărului îi place să trăiască viața, pentru a simți în fiecare clipă că trăiește cu adevărat. Prin urmare, același lucru își dorește și de la partenera lui, pentru a clădi o familie frumoasă și de viitor.

Totodată, Mihai Dunca  vrea să existe o balanță între firea lui și a partenerei, acesta fiind mai vulcanic, iar partenera să fie mai liniștită, în comparație cu acesta.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cu ce se ocupă RADU NIȚU. „Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț”

 

De ce a venit Mihai Dunca în Casa iubirii

Motivul principal pentru care Mihai Dunca  și-a dorit să participe la acest show, în Casa iubirii este datorat de faptul că dorința de a-și întâlni marea iubire era din ce în ce mai mare. Acesta are mare încredere în acest show care este dedicat special iubirii, astfel Mihai Dunca își va deschide sufletul și inima, pentru ca viitoarea lui parteneră să își facă loc pentru totdeauna.

Deși Mihai Dunca susține că reușește întotdeauna să surprindă orice femeie din jurul său, a venit momentul ca și el să fie surprins de către o femeie. Pe lângă acest lucru, tânărul își dorește o femeie mai nebunatică, pentru a-l înnebuni și pe el mai mult decât se descrie a fi.

Vreau să trăiesc la intensitate maximă totul, să simt că sunt viu! Căsătoria reprezintă pentru mine un pact între două persoane, în care amândoi ar trebui să rămână loiali, până în ultimele clipe ”, a declarat Mihai Dunca, odată cu intrarea sa în Casa iubirii.

Citeste si: Cu ce se ocupă CRISTIAN CAPRICEANĂ. „Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine, e vorba de maturitate, inteligență și toate la un loc”

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

 

Casa iubirii, programul TV de la Kanal D

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei 14 concurenți și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Concurenții vor avea o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în față telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care se află în Casa iubirii, alături de ei. În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.

E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxați, să fie ei înşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca <tutore>, pentru că îi voi monitoriza în permanenţă şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei. Regulamentul are legătură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi până la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activităţilor în care vor fi implicaţi ”, declară Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii.

casa iubirii prezentat de andreea mantea

Citeste si: Cu ce se ocupă CORINA NICULESCU. „Eu îi voi da totul băiatului pe care îl voi găsi!”Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Andreea Mantea, în lacrimi la emisiune! "Dacă îți vei găsi iubirea aici, va trebui să te întorci în Austria?"

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Ce vârstă are CRISTIAN CAPRICEANĂ din CASA IUBIRII. „„Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine"

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies