Andreea Esca, despre relaţia pe care o are cu fiica ei: "Există limite şi reguli"


Andreea Esca se mândreşte cu o carieră solidă şi cu o familie frumoasă, iar de curând a vorbit despre relaţia pe care o are cu Alexia, fiica ei adolescentă, care va susţine Bacalaureatul.

În cadrul unui interviu, ştirista a mărturisit că îşi susţine fiica în orice moment şi speră să promoveze cu brio examenul de Bacalaureat, întrucât e foarte important, scrie WOWbiz.ro

"Am emoţii pentru fiica mea care dă examenul de Bacalaureat, contează foarte mult nota de la Bacalaureat pentru facultate. Munceşte foarte mult şi îmi doresc să iasă totul bnie. O susţin prin faptul că în mine găseşte un om cu care poate să vorbească orice, care să îi fie alături, un om care să-i dea sfaturi, să plângă sau să se bucure alături de ea. Întotdeauna am fost eu prima care am deschis subiecte care ar fi putut fi mai greu de abordat şi ea s-a simţit în siguranţă să vorbim. Vorbesc cu ea de la nivelul unui prieten dar şi ca părinte, există limite şi reguli. Nu am îndrumat-o către nicio profesie dar nici nu am oprit-o",  a declarat Esca despre relaţia dintre ea şi fiica ei.

Mai mult de atât, ea a dezvăluit că ultimii ani au însemnat pentru ea dezvoltare profesională: "Ultimii ani au însemnat dezvoltarea mea profesională, deşi nu aş fi crezut că mai sunt lucruri pe care aş vrea să le fac, desigur sunt în acelaşi domeniu, toate au la bază comunicarea dar nu m-am gândit că o să am o revistă, nu m-am gândit că o să am un site şi o emisiune la radio. Lucruri pe care nu am crezut că o să le am. Lucruri de care sunt mândră. Uneori lucrurile sunt într-o zi mai grele, altele mai uşoare, trebuie să-ţi ofere satisfacţie", a declarat Andreea Esca în cadrul unei interviu.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Cine face primul pas și cum o să te sărute în funcţie de zodie? Berbecul e rapid şi pasional!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri