Andreea Esca, anunţ de ultimă oră: ”M-am gândit să...”


Este implicată în numeroase proiecte, însă Andreea Esca îşi face timp pentru orice activitate. De curând, ea a anunţat că plănuieşte o întâlnire cu foştii ei colegi.

Pentru că a început şcoala, ştirista şi-a amintit de colegii din clasa întâi, aşa că n-a stat pe gânduri. A creat un grup pe Facebook, iar mai apoi a plănuit o întâlnire, după cum a anunţat chiar ea pe contul personal de socializare, scrie WOWBiz.ro.

 

”Bună dimineaţa! Pentru că a început şcoala şi aveam foarte mult timp liber m-am gândit să organizez şi o întâlnire de clasă. Aşadar, dragi colegi din clasa întâi, am creat un grup pe FB unde să ne regăsim, să punem poze, etc, şi să facem cumva să ne şi vedem sâmbătă, 23 septembrie, ora 17, în curtea şcolii! Ce ziceţi? Grupul se numeşte " Clasa a 8 a-Liceul Emil Racoviţă - promoţia 1986! Vă pup anticipat! PS. Vine şi Dna Stăvar, desigur!”, a scris ea în dreptul unei imagini de colecţie, în care apare alături de colegii ei.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri