Andreea Bălan, primele reacții după zvonul divorțului de George Burcea: „Se vede mărunt, nerealizat, frustrat”


Ce părere are Andreea Bălan despre zvonurile care au apărut în ultimele zile.


In articol:

De câteva zile, există zvonuri conform cărora Andreea Bălan și George Burcea sunt la un pas de divorț. Actorul a fost surprins în oraș la ore târzii, alături de prieteni și, în plus, este absent de pe conturile de socializare ale Andreei Bălan.

George Burcea a avut o părere în urmă cu câteva zile despre situația creată: „Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a transmis George, semn că Andreea trebuie să facă o mutare.

Citeste si: George Burcea, primele declarații despre divorțul de Andreea Bălan: „Verigheta lipsește din ianuarie...”

Citeste si: Andreea Bălan, clipe de coșmar în vacanță! A ajuns din nou la spital

Citeste si: Părinții Andreei Bălan, prima reacție în scandalul divorțului fiicei lor: "Andreea ne-a interzis să..."

Andreea Bălan și George Burcea

Cum a răspuns Andreea Bălan


De curând, vedeta a decis să scrie un mesaj pe rețelele sale de socializare în care să vorbească despre relații, iar părerea ei le-a dat multora de gândit:

Andreea Bălan și George Burcea

„Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare.

Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris artista pe rețelele de socializare.

„Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu stiți nimic dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a mai spus Andreea Bălan unui internaut care îi critica relația de familie.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri