Andreea Bălan are noi probleme de sănătate! ”Îmi amorțesc degetele”


Andreea Bălan pare că și-a revenit spectaculos după perioada extrem de grea ce a trăit-o după nașterea celei de-a două fetițe.

Au trecut trei trei luni de când Andreea Bălan a devenit mamă pentru a doua oară. De atunci, artista a trecut printr-o perioadă critică, a fost la un pas de moarte și a mai fost operate de trei ori după cezariană.

Deși Andreea Bălan și-a reluat activitatea artistică și a început să apară la evenimente mondene, se pare că artista nu a scăpat de problemele de sănătate.

Invitată într-o emisiune tv, Andreea Bălan a făcut mărturisiri despre o nouă problem de sănătate cu care se confruntă. ”Simt furnicături la degete, la degetul mic și cel inelar de la ambele mâini. Poate fi de la un nerv, poate fi de la coloană. Eu am mai avut probleme cu coloana, de la dans. Nu-mi fac probleme, încă îmi simt degetele, o să mă duc la un control”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan, despre problemele de sănătate: ”Fac ecografii lunar”

În ceea ce privește problemele apărute după operația de cezariană, cțnd a fost depistată cu o boală gravă, Andreea Bălan a spus că acum este bine. ”Merg în fiecare lună la control, fac ecografie, ca să nu apară noi hematoame. Însă sunt bine”, a spus cântăreața.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Irina Rimes, noi probleme de sănătate! Artista a făcut anunţul trist!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri