Andreea Antonescu, în pragul divorţului


Andreea Antonescu şi soţul său, Traian Spak, sunt căsătoriţi de opt ani şi au împreună o fetiţă, pe nume Sienna, în vârstă de 8 ani. În ultima vreme s-a tot zvonit despre un posibil divorţ, însă dacă până acum artista a infirmat toate zvonurile, de această dată situaţia s-a schimbat.

Andreea Antonescu şi Traian Spak au o relaţie la distanţă, având in vedere că soţul său traieşte în America din 2013, unde are o afacere în domeniul tranzacţiilor auto, iar Andreea are concerte în România. Principalul motiv care a produs ruptura între artistă şi soţul său este plecarea lui din ţară. Nu este exclus un posibil divorţ.
”Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, – a spus Andreea Antonescu, conform wowbiz.ro.

Citeste si: Ioana Ginghină a rupt tăcerea! Acesta este adevăratul motiv pentru care a divorțat de Alexandru Papadopol: „El a venit la mine într-o zi și mi-a zis...”

Citeste si: Fosta soție a lui Mihai de la Akcent, despre divorțul care a șocat showbizul

Citeste si: Primele declaraţii ale Ioanei Ginghină după divorţ

Cântăreaţa a recuoscut că distanţa a fost un adevărat obstacol în relaţia lor, iar prietena sa a confirmat acest  aspect: ”Nu mai merge relația. Are nevoie de cineva care să fie prezent, cu adevărat, în viața ei, e dificil să stea tot timpul departe de bărbatul ei, practic să își crească singură fata. Divorțul e inevitabil, deși încă se mai speră la repararea relației. Dar, de ani buni, ei sunt ca și despățiți. Nu că nu s-ar înțelege, dar se văd atât de rar încât practic nu sunt o familie” - conform wowbiz.ro


Citește și:

Fosta soție a lui Mihai de la Akcent, despre divorțul care a șocat showbizul

Primele declaraţii ale Ioanei Ginghină după divorţ

Maia Morgenstern se retrage: "E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani"

Dr. Virgil Musta face declarații îngrijorătoare. România ar putea avea soarta Italiei

SADS-CoV: noul coronavirus care se transmite și prin animale! Cum ne poate afecta noul virus?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 21 octombrie 2020! Nativii zodiei Capricorn au o mare surpriză în dragoste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri