Andreea Antonescu, în pragul divorţului


Andreea Antonescu şi soţul său, Traian Spak, sunt căsătoriţi de opt ani şi au împreună o fetiţă, pe nume Sienna, în vârstă de 8 ani. În ultima vreme s-a tot zvonit despre un posibil divorţ, însă dacă până acum artista a infirmat toate zvonurile, de această dată situaţia s-a schimbat.

Andreea Antonescu şi Traian Spak au o relaţie la distanţă, având in vedere că soţul său traieşte în America din 2013, unde are o afacere în domeniul tranzacţiilor auto, iar Andreea are concerte în România. Principalul motiv care a produs ruptura între artistă şi soţul său este plecarea lui din ţară. Nu este exclus un posibil divorţ.
”Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, – a spus Andreea Antonescu, conform wowbiz.ro.

Citeste si: Ioana Ginghină a rupt tăcerea! Acesta este adevăratul motiv pentru care a divorțat de Alexandru Papadopol: „El a venit la mine într-o zi și mi-a zis...”

Citeste si: Fosta soție a lui Mihai de la Akcent, despre divorțul care a șocat showbizul

Citeste si: Primele declaraţii ale Ioanei Ginghină după divorţ

Cântăreaţa a recuoscut că distanţa a fost un adevărat obstacol în relaţia lor, iar prietena sa a confirmat acest  aspect: ”Nu mai merge relația. Are nevoie de cineva care să fie prezent, cu adevărat, în viața ei, e dificil să stea tot timpul departe de bărbatul ei, practic să își crească singură fata. Divorțul e inevitabil, deși încă se mai speră la repararea relației. Dar, de ani buni, ei sunt ca și despățiți. Nu că nu s-ar înțelege, dar se văd atât de rar încât practic nu sunt o familie” - conform wowbiz.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Prăjitură rapidă cu biscuiți și frișcă - simplă, delicioasă și fără coacere!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri