Primele declaraţii ale Ioanei Ginghină după divorţ


Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat, după o casnicie de peste 10 ani cei doi au hotărât să meargă pe drumuri diferite. Au stabilit custodia fetiţei, precum şi unde îşi va petrece aceasta vacanţele şi sărbătorile.

Ieri a fost o zi foarte importantă pentru Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol. Mariaju lor a luat sfârşit. Cei doi au mers la notar unde au depus actele de divorţ şi au stabilit partajul şi custodia fetiţei. Intâlnirea lor a durat mai bine de două ore.

Din spusele actriţei, s-au înţeles foarte bine la întalnire. Au stabilit de comun acord custodia fiicei lor, precum şi ce pensie alimentară va primi de la tatăl său.

Mai mult,  despre bunurile dobândite de-a lungul căsniciei se va discuta într-o întalnire viitoare tot la notar.

"Am fost astăzi la notar și am divorțat de comun acord. Toate discuțiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele.

În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă.

Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult. Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar.

Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, și sunt sigură că vom rămâne într-o relație amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie – Ginghină”, a declarat, pentru Click!, Ioana Ginghină

Citeste si: Ioana Ginghină a dat jos 5 kilograme, după ce a ținut zece zile cura de slăbire cu pepene: "Am scapat de burtica!" Cum se ține această DIETĂ

Citeste si: Alexandru Papadopol, vinovat de divorț? Ioana Ginghină face dezvăluiri neașteptate

Citeste si: Mesajul dureros al Ioanei Ginghină după despărţirea de Alexandru Papadopol: ”A trebuit să primesc o lecție destul de dura că să... ”

Cei doi actori încă se mai pot răzgândi în ceea ce priveşte divorţul, procedura le permite ca în 30 de zile să îşi schimbe decizia.


Abonează-te pe

Citește și:

Ioana Ginghină a dat jos 5 kilograme, după ce a ținut zece zile cura de slăbire cu pepene: "Am scapat de burtica!" Cum se ține această DIETĂ

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

CITEȘTE: Cu ce se scot PETELE de pe HAINE ALBE

CITEȘTE: De ce să pui oțet în fierul de călcat

CITEȘTE: Cu ce se curață fierul de călcat de arsură

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri