Mesajul dureros al Ioanei Ginghină după despărţirea de Alexandru Papadopol: ”A trebuit să primesc o lecție destul de dura că să... ”


Ioana Ginghină i-a spus „adio” lui Alexandru Papadopol, cu care are și o fetiță. Vedeta trece acum prin clipe grele.

ioana ginghina

Ioana Ginghină a postat un mesaj cutremurător pe reţelele de socializare, după despărţirea de cunoscutul actor.

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dura, că să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. Poate că nu eram recunoscătoare în profunzime sau poate că era doar un monolog de suprafața, pentru a păcăli Creatorul că știu să fiu bună și să apreciez ce am, așa ca să mă lase în pace să trăiesc în lumea mea perfectă și să nu “mă deranjeze”… Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci ( nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum.

Citeste si: „M-am îmbătat la o petrecere şi am făcut sex cu soţul celei mai bune prietene. Acum mi s-a întâmplat ceva uluitor şi nu ştiu ce să fac mai departe”

Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a scris Ioana Ginghină.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Irina Pavlenco este în doliu! Mama sa a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri