Andreea Antonescu, despre divorțul de Traian Spak: „Suntem două persoane libere”


Andreea Antonescu a vorbit despre divorțul de Traian Spak.


In articol:

De câteva luni, au apărut zvonuri cu privire la Andreea Antonescu şi soţul ei, Traian Spak. Mulţi au spus că s-au despărţit şi iată că acum totul a fost confirmat chiar de către artistă.

Andreea Antonescu a declarat că în acest moment ea şi Traian sunt două persoane libere și că s-au despărțit de câteva luni. Nu au avut timp însă să meargă pentru a semna actele, ea fiind ocupată în România cu spectacolele, după ce a reluat colaborarea cu Andreea Bălan.

Citeste si: Îi priește divorțul? Andreea Antonescu, imagini fierbinți de la piscină!

Citeste si: Care este explicația pentru care Andreea Bălan și-a trimis la plimbare fanii care voiau să meargă la nunta ei, după ce tot ea i-a invitat

În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreună încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile.

I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc. Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional!", a spus Andreea Antonescu pentru VIVA!.

Citeste si: Are iubit? Declarații bombă făcute de Andreea Antonescu în plin divorț de Traian Spak

Traian Spak locuiește de ani de zile în Statele Unite ale Americii

Vedeta a amai dezvăluit că și distanța și-a spus cuvântul, așa că au decs de comun acord ca fiecare să trăiască după bunul plac.

Nu pot spune că am simțit neapărat că mariajul a început să scârțâie, mai degrabă consider că, în timp, țelurile noastre s-au schimbat, nu mai sunt comune. Dacă eu mă văd trăindu-mi viața și în America, dar și în România, Traian se regăsește doar în State! Nu mi se pare corect sau normal să-i cer să se adapteze stilului meu. La urma urmei, fiecare dintre noi are dreptul de a lua propriile decizii și de a trăi liber, după bunul plac", a mai spus vedeta pentru sursa citată.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri