Andreea Antonescu, despre divorțul de Traian Spak: „Suntem două persoane libere”


Andreea Antonescu a vorbit despre divorțul de Traian Spak.


In articol:

De câteva luni, au apărut zvonuri cu privire la Andreea Antonescu şi soţul ei, Traian Spak. Mulţi au spus că s-au despărţit şi iată că acum totul a fost confirmat chiar de către artistă.

Andreea Antonescu a declarat că în acest moment ea şi Traian sunt două persoane libere și că s-au despărțit de câteva luni.

Nu au avut timp însă să meargă pentru a semna actele, ea fiind ocupată în România cu spectacolele, după ce a reluat colaborarea cu Andreea Bălan.

Citeste si: Îi priește divorțul? Andreea Antonescu, imagini fierbinți de la piscină!

Citeste si: Care este explicația pentru care Andreea Bălan și-a trimis la plimbare fanii care voiau să meargă la nunta ei, după ce tot ea i-a invitat

În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreună încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile.

I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele.

Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc. Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional!", a spus Andreea Antonescu pentru VIVA!.

Citeste si: Are iubit? Declarații bombă făcute de Andreea Antonescu în plin divorț de Traian Spak

Traian Spak locuiește de ani de zile în Statele Unite ale Americii

Vedeta a amai dezvăluit că și distanța și-a spus cuvântul, așa că au decs de comun acord ca fiecare să trăiască după bunul plac.

Nu pot spune că am simțit neapărat că mariajul a început să scârțâie, mai degrabă consider că, în timp, țelurile noastre s-au schimbat, nu mai sunt comune. Dacă eu mă văd trăindu-mi viața și în America, dar și în România, Traian se regăsește doar în State! Nu mi se pare corect sau normal să-i cer să se adapteze stilului meu. La urma urmei, fiecare dintre noi are dreptul de a lua propriile decizii și de a trăi liber, după bunul plac", a mai spus vedeta pentru sursa citată.


Abonează-te pe

Citește și:

Îi priește divorțul? Andreea Antonescu, imagini fierbinți de la piscină!

O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România

Care este explicația pentru care Andreea Bălan și-a trimis la plimbare fanii care voiau să meargă la nunta ei, după ce tot ea i-a invitat

Cel mai senzual secret al Andreei Antonescu! Ce credeți că se ascunde în spatele costumului de baie?

Are iubit? Declarații bombă făcute de Andreea Antonescu în plin divorț de Traian Spak

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Musty de la Survivor despre accidentarea lui Jador „E la fel ca la Lucian...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri