Îi priește divorțul? Andreea Antonescu, imagini fierbinți de la piscină!

Îi priește divorțul? Andreea Antonescu, imagini fierbinți de la piscină!
Îi priește divorțul? Andreea Antonescu, imagini fierbinți de la piscină!

Andreea Antonescu pare să se bucure la maximum de vara petrecută, după mulți ani de pauză, în România, în ciuda faptului că nu are prea mult timp liber.

Andreea Antonescu este, cu siguranță, una dintre cele mai senzuale persoanje din showbiz-ul românesc și, de câteva luni încoace, de când s-a confirmat că are o serie de probleme în mariaj, a devenit și mai dezinhibată ca niciodată.

Citeste si: Cel mai senzual secret al Andreei Antonescu! Ce credeți că se ascunde în spatele costumului de baie?

Citeste si: Are iubit? Declarații bombă făcute de Andreea Antonescu în plin divorț de Traian Spak

Citeste si: Andreea Antonescu, mai sexy ca niciodata! Cum arată jumătatea trupei Andre, în costum de baie

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Iar de curând Andreea Antonescu a decis să meargă la piscină. Iar acolo, ca orice vedetă care se respectă, a făcut și o mică ședință foto, dovedind, fără putință de tăgadă, că este mai senzuală ca niciodată.

”Nu prea am timp să merg la mare, așa că, atunci când am câteva opre libere, dau o fugă pe la o piscină. Cum sunt prinsă între repetiții, studio, înregistrări, concerte, proiectul Andre, nici piscina nu o văd pe cât de des mi-aș dori. Dar, uneori, apuc să merg să mă bucur, câteva ore, de soare, de apă”, ne-a spus, în exclusivitate, Andreea Antonescu.

Dar, chiar dacă nu apucă să meargă pe cât de des vrea la piscină, când o face, o face în mare stil. Mai exact, Andreea Antonescu nu este deloc inhibată când vine vorba de corpul ei – și are toate motivele – așa că nu se teme să se expună în ipostaze de-a dreptul incendiare. Iar ultima vizită la piscină, din imaginile pe care reporterii WOWbiz.ro au pus mâna, în exclusivitate, se poate observa că Andreea Antonescu, deși a trecut de 35 de ani, este mai sexy decât multe dintre modelele de la noi.

Purtând un costum de baie dintr-o singură bucată, dar suficient de decoltat pentru ca bustul vedetei să devină greu de evitat din priviri, Andreea Antonescu a făcut furori la piscină, mai ales când s-a apucat să pozeze în ipostaze cât se poate de fierbinți, lângă apă. Și, la un moment dat, pentru a se răcori, nu s-a ferit să se așeze, comod, pe una dintre saltelele de la piscina de fițe la care a fost și să savureze un paharcu un cocktail delicios.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Andreea Antonescu e la un pas de divorț!

Relaţia dintre Traian Spak şi Andreea Antonescu a fost, în repetate rânduri, pusă sub semnul întrebării, motivele fiind evidente: ea locuieşte mai mult în România, loc în care face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi continua cariera muzicală, fotografiile cu ei doi, împreună, sunt de-a dreptul rarisime, iar de-a lungul timpului s-au tot ferit să dea detalii – aşa cum fac alte vedete – despre relaţia lor de cuplu.

Cu toate acestea, de curând, Andreea Antonescu, pentru prima oară, a recunoscut că sunt probleme cât se poate de serioase în cuplu. ” Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, spunea Andreea Antonescu. Cu toate acestea, a recunoscut pentru WOWbiz.ro frumoasa cântăreață, problemele sunt cât se poate de reale. ”Da, și distanța”, ne-a spus, acum ceva vreme, Andreea Antonescu.

”De patru ani tot divorțez... Traian este un om pe care îl respect foarte tare, la care țin foarte mult și suntem conștienți că faptul că avem un copil împreună, suntem conștienți că ea este universul nostru, știm că trebuie să luptăm pentru ea, indiferent ce ne aduce viața. În momentul de față am ales muzica, cu tot ceea ce implică asta. Pe Traian nu l-a deranjat, ce am apreciat la ea tot timpul a fost faptul că și-a dorit să pun muzica pe primul plan. El s-ar fi dat la o parte dacă ar fi considerat că relația noastră ar fi un impediment în cariera mea... Traian e un om foarte bun... E un om care, atât cât a putut, a fost lângă mine”, ne-a explicat Andreea Antonescu.



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cine este Adrian Brâncoveanu. „Nu a fost dragoste la prima vedere.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies