Andra ii face lui Maruta cea mai buna prajitura! Se numeste “Durerea”, iar artista a dezvaluit reteta!

Andra ii face lui Maruta cea mai buna prajitura! Se numeste “Durerea”, iar artista a dezvaluit reteta!
Andra ii face lui Maruta cea mai buna prajitura! Se numeste “Durerea”, iar artista a dezvaluit reteta!

Vedetele au o casnicie cum rar mai exista in ziua de astazi.

 

Cei doi s-au indragostit in urma cu 11 ani, iar din 2008 sunt sot si sotie. Ei bine, oricat ar parea de greu de crezut, in ciuda programului extrem de incarcat, artista gaseste timp sa-i faca sotului mici placeri culinare.
 
 
Printre ele se numara si prajitura favorita a prezentatorului tv care, desi are o denumire nefericita, artistei ii iese absolut delicioasa. Andra a invatat sa faca desertul-minune chiar de la mama ei si le impartaseste reteta tuturor fanilor.
 
 
10 albusuri se bat spuma cu 300 de grame de zahar tos, 300 de grame de nuca prajita si macinata si patru linguri de faine. Se coc patru foi pe dosul tavii, bine unsa cu grasime.
 
 
Crema
 
 
10 galbenusuri se amesteca pe aburi cu 300 de grame de zahar, doua linguri de faina si 100 de ml de lapte caldut, pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit compozitia, se amestecacu doua pachete de unt. Se pune crema intre foile de bezea si se unge si ultima foaie intr-un strat subtire.
 
 
Glazura
 
 
Se caramelizeaza 250 de grame de zahar in care se adauga 200 de grame de nuci bucati. Se intinde pe un dog (fund de lemn) si se zdrobeste cu un ciocan de batut snitele. Aceasta glazura se toarna peste ultima foaie pusa.

 

Cei doi s-au indragostit in urma cu 11 ani, iar din 2008 sunt sot si sotie. Ei bine, oricat ar parea de greu de crezut, in ciuda programului extrem de incarcat, artista gaseste timp sa-i faca sotului mici placeri culinare. 

Printre ele se numara si prajitura favorita a prezentatorului tv care, desi are o denumire nefericita, artistei ii iese absolut delicioasa. Andra a invatat sa faca desertul-minune chiar de la mama ei si le impartaseste reteta tuturor fanilor.

10 albusuri se bat spuma cu 300 de grame de zahar tos, 300 de grame de nuca prajita si macinata si patru linguri de faine. Se coc patru foi pe dosul tavii, bine unsa cu grasime.

Crema

10 galbenusuri se amesteca pe aburi cu 300 de grame de zahar, doua linguri de faina si 100 de ml de lapte caldut, pana se ingroasa.

Dupa ce s-a racit compozitia, se amestecacu doua pachete de unt. Se pune crema intre foile de bezea si se unge si ultima foaie intr-un strat subtire.

Glazura

Se caramelizeaza 250 de grame de zahar in care se adauga 200 de grame de nuci bucati. Se intinde pe un dog (fund de lemn) si se zdrobeste cu un ciocan de batut snitele. Aceasta glazura se toarna peste ultima foaie pusa.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Prajitura fara coacere cu zmeura - e gata imediat, din ingrediente ieftine!

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Când a murit, de fapt, Ștefania Szabo? Rezultatele autopsiei răstoarnă ancheta în cazul decesului subit al doctoriței

Unde au fost văzuți ultima dată Roman și Anna Novak schimbă complet modul în care este privit cazul. Părinții soției milionarului au făcut un GEST DISPERAT când au aflat teribila veste. Ce s-a întâmplat cu ei

Prajitura de sezon cu visine si cacao - reteta ca la tara

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Elevă de clasa a IX-a, răpită, bătută și umilită de 6 colege din cauza unui băiat! I-au furat telefonul și au agresat-o minute întregi pe o stradă din apropierea școliI


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies