Anca Sigartău, diagnosticul care a şocat-o: ”O boală în care ți se dă un an de zile să trăiești”


Anca Sigartău a trecut prin clipe dificile în urmă cu câțiva ani! Actriţa a fost grav bolnavă.

Anca Sigartău a aflat de la medici că mai are doar doat un de trăit. Din fericire, actrița a reușit să treacă peste momentele cumplite.

”După al doilea copil, am divorțat. Nimeni nu a știut că am divorțat în 1993. Lumea știe că am divorțat prin 2000. Al treilea copil l-am făcut după divorț. Bine, lucrurile sunt mai complicate. Am trecut printr-o experiență medicală traumatizantă, în care am avut un diagnostic, o boală în care ți se dă un an de zile să trăiești. Și mi s-a spus că un an de zile trăiești cu acest diagnostic. Și cu tratamentul.

Citeste si: Larisa de la Puterea Dragostei, declarații exclusive despre divorț! "M-a înșelat, am primit fotografii"

Pe citostatice, tumora a crescut 8 cm în 3 săptămâni. Avea o viteză… într-un fel, exploda! Soțul meu se schimbase foarte mult, intrase probabil într-un soi de panică: va rămâne singur cu doi copii. Au trecut 22 de ani de atunci și uite că trăiesc. Eram în spital și la un moment dat știu că am vrut să ies din spital, pentru că mi-am dat seama că nu mai am foarte mult timp și vreau să fiu acasă, alături de copii. Cât mai am, măcar să fiu cu ei”, a spus Anca Sigartău, potrivit cancan.ro.

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Dezvăluire șoc despre Simina de la Puterea dragostei! ”Se crede stăpâna inimii lui Jador”! În fața cui a reușit bruneta să se dea de gol?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri