Trendurile vestimentare care fac deliciul modei in luna FEBRUARIE!

Trendurile vestimentare care fac deliciul modei in luna FEBRUARIE!
Trendurile vestimentare care fac deliciul modei in luna FEBRUARIE!

Desi iarna este anotimpul cel mai friguros din an, tinutele de zi cu zi nu trebuie sa insemne gramezi de haine aruncate pe noi. In ciuda frigului de afara, poti obtine outfituri cool si calduroase, prin combinarea pieselor vestimentare potrivite. Iti prezentam, in acest articol, care sunt trendurile vestimentare care fac deliciul modei in luna februarie si cum poti arata impecabil chiar si in cele mai posomorate zile.

Tinute pentru luna iubirii

Februarie este luna iubirii, Valentine’s Day sau Dragobetele fiind ocazia perfecta sa iti celebrezi povestea de dragoste. Daca iti cauti tinuta ideala pentru o intalnire, poti gasi o multime de rochii elegante pe care le poti comanda online. Acestea te vor ajuta sa iti pui in valoare atat feminitatea, cat si sex-appeal-ul. In functie de croiala care te avantajeaza cel mai mult, poti opta pentru rochii simple, negre sau pentru croiuri indraznete, cu volane si dantela.

Pentru o seara in oras, alaturi de partener, o rochie eleganta din paiete, cu decolteu si o pereche de pantofi cu toc, reprezinta solutia ideala. Daca esti mai indrazneata, o rochie cu spatele gol sau cu maneci transparente poate fi o alternativa de efect. Aceste rochii pot fi purtate cu un sacou gros si o esarfa, pentru a te proteja de temperaturile scazute de afara.  

Outfituri cool pentru zile racoroase

Poti crea outfituri cool pentru zilele racoroase de iarna cu ajutorul unui pulover crosetat. La moda in orice an, acest obiect vestimentar este foarte calduros si versatil. Il poti combina atat cu perechea de blugi preferata si cu o pereche de botine, cat si cu o fusta creion. Daca tinuta ta este compusa din culori neutre, o poti scoate din anonimat cu un palton colorat.

In acelasi timp, un outfit all-white se va potrivi de minune cu un palton in culori neon sau in nuante de albastru. Pentru a fi la moda in luna februarie, renunta la gri sau kaki si include putina culoare in orice tinuta. Pentru un plus de eleganta si stil,  adauga la stylingul creat cateva accesorii perfecte pentru iarna: palariile din fetru sau fularele pufoase abia asteapta sa isi faca loc in garderoba ta!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Culori care ne ridica moralul

Iarna, starea ta de spirit se schimba, pe masura ce temperatura scade. Cum poti sa-ti imbunatatesti starea de spirit? Prin culoare! Chiar daca vremea este capricioasa, incearca sa incluzi in tinutele zilnice culori care iti vor ridica moralul. Iata cateva exemple:

Rosul. Aceasta nuanta intensa simbolizeaza incredere in sine si vitalitate. De aceea, de fiecare data cand simti ca ai o stare proasta, include in outfitul tau un element de culoare rosie.

Pentru ca este o culoare feminina, poti alege o rochie rosie, ca piesa centrala sau o pereche de manusi calduroase in aceeasi culoare.

Violetul. Culoare eleganta si sofisticata, violetul este una dintre culorile care simbolizeaza romantism si emotie. Desi se poate asorta mai greu, un palton violet iti va imbunatati starea de spirit.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Verdele. Aceasta culoare pozitiva si vesela poate fi folosita in diferite combinatii vestimentare. O bluza verde smarald se va potrivi de minune cu o pereche de pantaloni negri sau cu blugi.

Galbenul. Tinutele care contin galben emana pozitivitate si stralucire, de aceea o piesa vestimentara in aceasta culoare este potrivita unei zile gri, de iarna.

Tinutele de iarna, fie ca sunt simple sau nonconformiste, trebuie sa fie in trend. Luna februarie propune outfituri la moda, perfecte pentru sezonul rece, care te ajuta sa iesi din tipare. Nu te feri de culoare si pune accent si pe accesorii, care complimenteaza orice tinuta. Tu cum te imbraci pe timpul iernii?



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D Süsen trece prin momente cumplite

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies