Analiza de urină în timpul sarcinii: cum se interpretează rezultatele


Analiza de urina in timpul sarcinii este un test simplu, care ofera informatii foarte importante despre starea de sanatate a mamei si a copilului.

Se descopera posibile infectii ale tractului urinar si, mai presus de toate, se afla doua din patologiile obstetricale principale: diabetul gestational si preeclampsia.

In timpul sarcinii, poate aparea foarte usor disconfortul urinar, care este cauzat de cele mai multe ori de bacterii de origine intestinala, cum ar fi Escherichia coli, Enterococci sau Staphylococci.

Citeste si: 4 tehnici prin care poți să faci sex dur și sălbatic ca să alungi monotonia din pat. Uimește-l cu o partidă perfectă!

Acest lucru se intampla deoarece progesteronul, care relaxeaza si dilata muschii tractului urinar, faciliteaza prezenta bacteriilor si, prin urmare, inmultirea lor.

Femeile sunt mult mai predispuse infectiilor urinare: uretra, canalul care leaga vezica cu exteriorul este mai scurt, iar apropierea de rectal faciliteaza contaminarea bacteriana. Este suficient sa ai o igiena intima proasta sau o infectie intestinala pentru a avea acest tip de disconfort.

Citește continuarea pe Copilul.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri