Alimentul care stimuleaza inteligenta si sistemul imunitar


Desi branza este frecvent denigrata pentru continutul ridicat de grasimi saturate, o noua cercetare a aratat ca este posibil ca acest preparat alimentar sa nu aiba impactul negativ asupra sanatatii pe care l-am presupus cu totii, informeaza The Telegraph.

Avand in vedere ca niciun nutrient nu este consumat in mod izolat, impactul acestora asupra organismului trebuie intotdeauna studiat in contextul in care este consumat, potrivit unui nou studiu publicat in revista de specialitate American Journal of Clinical Nutrition. Lucrarea a aratat ca, in ciuda proportiei mari de grasimi saturate, branza nu are efectul negativ asupra colesterolului din sange la care ne puteam astepta.

"Cercetarea demonstreaza in mod clar beneficiile importante pentru sanatate ale branzei pentru prevenirea diabetului de tip 2, a bolilor cardiovasculare si a cancerului", a declarat nutritionistul Arne Astrup de la Universitatea din Copenhaga, citat de cotidianul britanic intr-un articol publicat recent.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Christian Sabbagh a devenit „Membru de Onoare” al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operatii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri