Alimentele care ne ucid ușor în fiecare zi. Lygia Alexandrescu si Nastasia Belc au spus adevarul


Daunele cauzate de alimentația de tip fast-food pot afecta sănătatea pe termen lung, atenționează oamenii de știință.

Specialiștii susțin că preparatele bogate în grăsimi, zahăr și sare pot afecta genele persoanei, efectul negativ rămânând același chiar dacă persoana adoptă ulterior o alimentație sănătoasă (pește, fructe, legume).

Schimbările care au loc la nivel genetic pot influența și starea sistemului imunitar, neplăcerile fiind prezente pe termen lung.

Citeste si: Un medic din Carei i-a dus plicul cu bani unei bătrâne internate. „Dacă pensia dumneavoastră e mai mare..."

Citeste si: Mai avea puțin până la naștere și visa în fiecare noapte oameni morți. La operația de cezariană medicii au rămas stană de piatră: "Dumnezeule, trebuie să filmez asta"!

Alimentele ultraprocesate sunt produsele care trebuie să treacă prin mai multe stadii de preparare. De exemplu, parizerul trebuie mărunţit, uscat, fiert şi afumat pentru a fi pregătit corect. Astfel, spun specialiştii, cu cât trec prin mai multe procese de preparare, cu atât pierd mai mulţi nutrienţi.

Citeste si: Mucenici moldovenesti de post, reteta simpla, ca la bunica acasa

 

DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Povestea reală a unei femei care a descoperit plăcerea: "Soţul meu m-a învăţat să mă masturbez"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri