Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri-bombă! Gheorghe Dincă ar fi avut sigur complice: ”Cine a intrat în curte? Cine a preluat-o pe Alexandra?”


Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluiri de ultim moment! Gheorghe Dincă ar fi avut sigur un complice.


In articol:

 

Crimele petrecute la Caracal au înfiorat românii, autoritățile, dar și presa. Fostul mecanic auto, Gheorghe Dincă, nu ar fi avut, uman vorbind, timp să poată acționa cu rapiditate în Craiova și în Caracal în ziua în care Alexandra a fost omorâtă. Așa cum precizează și unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, există un delay de 45 de minute, iar drumul de la Caracal până în locul unde și-a încărcat cartela, dar și invers, dura aproximativ o oră și jumătate.

„Acum vă pot spune următorul lucru: Dincolo de înregistrări avem nişte evidenţe: În 40 de minute monstrul ăsta nu avea cum să se ducă. Eu am trăit în Caracal. Ca să mergi de la Dobrosloveni sau de la Caracal unde era el, până la Slatina sau Craiova, să-ţi încarci cartela, să te urci în maşină şi să te întorci îţi ia o oră şi jumătate. Eu am văzut delay-ul de 45 de minute. Cine a intrat în curte? Cine a preluat-o pe Alexandra? Nu pot să vă spun. Dar în acest moment avem atât de multe dileme la care nu s-a răspuns că toată opinia publică îşi pune întrebări cu privire la adevărul pe care-l spune acest monstru. El dirijează ancheta spre criminal în serie, s-a descoperit una, două şi poate a treia, e criminal în serie şi am terminat îl trimitem în judecată pt. că nu mai e nevoie de altceva”, a declarat Alexandru Cumpănașu la RTV.

Citeste si: Gheorghe Dincă și familia Alexandrei Măceșanu, puși față în față. Noi imagini cu criminalul din Caracal

Citeste si: Misterul betoanelor din curtea lui Gheorghe Dincă s-a deslușit? Ce spune cuscrul lui despre ”gropile terorii”

Citeste si: Meteo! Valul de caniculă se prelungește. Cum va fi vremea în următoarele zile

Alexandru Cumpănașu, cuvinte dure

„Ei bine, eu nu cred că este aşa (n.r. că Gheorghe Dincă a acționat singur). Noi am venit cu zeci de exemple. COMPLICITATEA PROCURORULUI care timp de 19 ore eu nu mai cred în incompetenţă, nu a aplicat niciuna dintre procedurile de identificare a persoanei care ar fi răpit-o pe Alexandra. Avem apoi COMPLICITATEA POLIŢIEI, căutarea Alexandrei prin interlopi. Avem atât de multe motive să ne îndoim de tot ce s-a întîmplat încât în afară de infracţiunea de omor anchetată acum, avem toate motivele şi am cerut în scris procurorului general să se investigheze această reţea, aceste clanuri, aceste reţele din Olt. În cazul Alexandrei mi s-a spus că a fost omorâtă, apoi a venit explicaţia cum că nu, că nu avem o dovadă concretă că a fost în maşina lui. Apoi ni s-a spus că a fost arsă … iar mai târziu că e posibil că nu e posibil, nu mai contează.

Vorbesc cu vărul meu şi-mi spune: m-au pus să recunosc inelul şi lănţişorul fetei luându-l din acel cazan … mi-e greu să mă gândesc la aceste oribile instrumente. Şi atunci, eu vă întreb: ce a făcut criminalul? A luat întâi bijuteriile şi fetei şi le-a pus acolo şi a îngrădămădit-o şi a ars-o. I le-a dat jos? Şi după aceea le-a aruncat în butoi la urmă, ca să rămână probe irefutabile? Sunt practic singurele probe că ea a fost în incinta acelui monstru, în casa aia. Păi dacă erau din argint … nu s-au topit? Că vărul meu a găsit întregi bijuteriile, puţin afumate. Deci, ori le-a aruncat acolo, ori e extrem de slab şi nu ştie ce face dar nu pare deloc asta, şi şi-a pus probele Alexandrei acolo. Ori a ars-o direct cu ele şi bijuteriile s-au topit. Nu are cum să mă convingă cineva”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.


Citește și:

De ce simt bărbaţii nevoia să înşele? Cercetătorii au dat explicaţia pe care o aşteptau toate femeile!

Meteo! Valul de caniculă se prelungește. Cum va fi vremea în următoarele zile

Misterul betoanelor din curtea lui Gheorghe Dincă s-a deslușit? Ce spune cuscrul lui despre ”gropile terorii”

Veste de ultimă oră despre Mihai Constantinescu. Cum se simte artistul

Cum să îţi faci must, la tine acasă. Cea mai simplă reţetă pentru băutura preferată a românilor la început de toamnă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop astăzi, duminică 20 septembrie 2020. Află ce zodie începe o frumoasă poveste de dragoste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri