Meteo! Valul de caniculă se prelungește. Cum va fi vremea în următoarele zile


Meteorologii au emis o nouă atenționare meteo. Cum va fi vremea în următoarele zile.

 

S-a emis o nouă atenționare meteorologică atât pentru întreaga țară, cât și pentru Municipiul București.

PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ SPECIALĂ PENTRU MUNICIPIUL BUCUREȘTI
8, 9, 10 și 11 august

Vremea va fi călduroasă, iar în orele amiezilor disconfortul termic va fi ridicat și indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade joi (8 august), când va fi caniculă și de 33…35 de grade vineri (9 august), sâmbătă (10 august) și duminică (11 august). Temperatura minimă va fi de 18...21 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în după-amiaza și seara zilei de vineri (9 august) când va crește probabilitatea pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Citeste si: Horoscop joi, 8 august 2019. Lucruri minunate aduse de un context astral fascinant!

Citeste si: Îngrozitor! A mers la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe Tinder și a ajuns desfigurată. Ce i-a făcut

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Fenomene vizate: val de căldură, disconfort termic
Interval de valabilitate: 8, 9, 10 și 11 august

În cursul zilelor de joi, vineri, sâmbătă și duminică valul de căldură se va extinde, iar în orele amiezilor disconfortul termic va fi ridicat și indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăși ușor pragul critic de 80 de unităţi, în regiunile din jumătatea de sud a țării și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 32 și 34 de grade, mai ridicate, spre 35...37 de grade, joi (8 august) local în sudul și estul țării, vineri și sâmbătă (9 și 10 august) pe arii restrânse în sud, iar duminică (11 august) în toate zonele de câmpie și podiș.

În intervalul menționat, temperaturile minime nocturne se vor situa, local, în jurul a 20 de grade, mai ales în Câmpia Română, pe litoral și în Dealurile de Vest.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri