Îngrozitor! A mers la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe Tinder și a ajuns desfigurată. Ce i-a făcut


O femeie care credea că va avea parte de o întâlnire de vis cu un om de afaceri extrem de șarmant a trăit coșmarul vieții sale.


In articol:

Karen Sadler din Perth, Australia, se afla în vacanță în Ibiza, atunci când a acceptat să iasă la întâlnire cu un bărbat pe nume Alain din Elveția. Noaptea s-a încheiat cu ea la spital, iar ce i-a făcut bărbatul este de-a dreptul îngrozitor.

Femeia susține că bărbatul efectiv s-a transformat în momentul în care a dorit să o sărute de noate bună. Karen a fost lovită și lăsată cu ochiul vânăt de către chipeșul bărbat cu care mai devreme luase cina.

Karen a ajuns la spital cu mai multe răni, care i-au uimit chiar și pe cei care i-au acordat primul ajutor. Violența cu care a fost lovită a fost una care i-a șocat pe toți cei care au văzut-o pe femeie.

Am mers la o cină drăguță și am mers la un restaurant cu preparate din fructe de mare. Totul părea să meargă foarte bine”, și-aduce aminte femeia, potrivit Mirror.co.uk.

Ce i-a făcut bărbatul când au ajuns la hotelul în care el era cazat

Cei doi au mers în locul în care era cazat Alain, dar în momentul în care ea și-a scos telefonul din geantă pentru a suna pentru un taxi, bărbatul a atacat-o. Ea a crezut că urmează să o sărute, însă el a atacat-o în timp ce se îndrepta spre ușă. Fără să își dea seama, el a lovit-o în cap, a leșinat, a căzut pe scări și și-a scăpat telefonul.

Citeste si: Oana Roman, confesiune dramatică! Ne-a povestit cum a slăbit de fapt 20 de kilograme şi cât de nefericită era în perioada aceea! "Mergeam la psihiatru" EXCLUSIV!

Din fericire, femeia a fost salvată de către taximetristul care venise să o ia. A urcat-o în mașină și a dus-o la spital.

Acum, aceasta susține că fiecare persoană ar trebui să fie mai prevăzătoare atunci când pleacă în vacanță în altă țară, pentru că sejurul ar putea deveni un coșmar.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri