Gheorghe Dincă și familia Alexandrei Măceșanu, puși față în față. Noi imagini cu criminalul din Caracal


Au apărut noi imagini cu Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal s-a întâlnit astăzi cu familia Alexandrei Măceșanu.

 

În cursul acestei zile, Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost dus din nou de autorități la sediul poliției din Caracal. El a fost dus la audieri pentru a face mărturisiri.

De asemenea, în incinta sediului de Poliție din Caracal se află și părinții Alexandrei Măceșanu. Anchetatorii au găsit miercuri, în curtea lui Gheorghe Dincă, alte bucăți de oase, care par a fi umane. Nu se știe însă dacă sunt ale Luizei, Alexandrei sau ale unei victime despre care nu s-a vorbit până acum.

Citeste si: Veste de ultimă oră despre Mihai Constantinescu. Cum se simte artistul

Citeste si: Gheorghe Dincă are cont de Facebook! Ce au descoperit anchetatorii: „Pornografie infantilă...”

Citeste si: Misterul betoanelor din curtea lui Gheorghe Dincă s-a deslușit? Ce spune cuscrul lui despre ”gropile terorii”

Misterul betoanelor din curtea lui Gheorghe Dincă

Cuscrul criminalului din Caracal a vorbit despre gropile din beton pe care Gheorghe Dincă le are în curte. Din informațiile oferite, chiar el l-a ajutat la un moment dat, în urmă cu peste un an, să le acopere, să toarne beton.

Conform Cancan, cuscrul lui Gheorghe Dincă a mărturisit că nu știe dacă se află ceva sub acele gropi, ci doar l-a ajutat, iar în schimb a primit țigări și mâncare.

”Ce-a făcut ăsta, nu a făcut bine! El e cuscrul meu, fiul-său o ține pe fata mea. L-am ajutat de trei-patru ori să pună betoane, acum un an și ceva… mi-a dat și două pachete de țigări, mi-a dat și mâncare. Betonul a vrut să-l turnăm în casă, acolo, pe Craiovei (n.r. unde se află «Casa groazei») … mai la extindere”, a declarat bărbatul.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fostul iubit al lui Mary de la Puterea Dragostei e din nou îndrăgostit? Înșelat de blondă cu o ispită, Iulian s-a mutat la Londra

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri