Alessandra Stoicescu a dezvăluit ce nume va purta fiica ei. Cum arată însărcinată în opt luni


Alessandra Stoicescu trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei, și anume se pregătește să devină mamă la 43 de ani. Ea va putea să-și țină fetița în brațe peste o lună și deja a dezvăluit numele pe care îl va purta micuța.


In articol:

Îndrăgita prezentatoare de știri a vorbit deschis despre minunea care va avea loc în viața ei într-un interviu pentru Click.ro. Ea a mărturisit că nu a avut deloc o sarcină grea și deja a pregătit camera fetiței, care va veni pe lume la începutul lunii august.

Întrebată ce nume va purta fetița ei, Alessandra a răspuns fără să stea pe gânduri. „Sara Maria, nume biblice importante. A fost binecuvantă de Papa Francisc şi de Patriarhul Daniel, iar al treilea nume va fi surpriză', declarat vedeta pentru click.ro.

În ciuda vârstei înaintate, celebra știristă ar vrea să nască natural, deși medicii i-au recomandat cezariană. În ceea ce privește greutatea, Alessandra susține că nu a a luat foarte mult în greutate, ci s-a îngrășat doar „33 la sută'.

Alessandra Stoicescu a anunțat că va devenit mamă pe 1 martie

Alessandra Stoicescu, una dintre cele mai apreciate realizatoare tv din România, a anunțat că este însărcinată de 1 martie, printr-o postare emoționantă pe pagina ei de facebook. Căsătorită de aproape șase ani cu Sergiu Constantinescu, cei doi vor deveni acum părinți de fetiță.

„Primul nostru boboc de floare', a scris prezentatoarea în dreptul unei imagini în care își arată brățara cu două piciorușe de bebeluș, pusă pe mâna pe care o ține pe cea a soțului ei.

Felicitările au început să curgă imediat.

Ce simbolizează numele Sara Maria

Sara este o versiune a numelui evreiesc, Sarah, un nume purtat de prima soție a lui Aavram și mama lui Isaac. Sara este un nume ideal pentru fetele foarte comunicative, deschise și foarte dinamice. Acestea pot să pară mai singuratice și că își cultiva propriul stil. Dar degaja mereu impresia unei forțe si a unei siguranțe chiar daca sunt destul de fragile și nu au mereu încredere în ele.

Maria este unul dintre cele mai întâlnite şi mai frumoase nume, deoarece astfel s-a numit Maica Domnului, Fecioara Maria, mama cea după trup a Mântuitorului nostru, Domnul Iisus Hristos. Maica Domnului este pentru creştini icoana dragostei fără sfârşit, ea rugându-se fără încetare pentru noi, oamenii. Este o pildă vie de sfinţenie, de bunătate şi smerenie.

Maria provine din ebraică și înseamnă cea iubită, cea îndrăgită, acest nume fiind cel mai răspândit şi mai drag nume folosit de credincioşii ortodocşi. Pentru orice fată sau femeie este o binecuvântare să poarte acest sfânt nume, ce arată dragoste, ocrotire şi smerenie, căci doar cel simplu, iubitor şi smerit poate fi îndrăgit şi iubit de cei din jur.


Abonează-te pe

Citește și:

Elena, câștigătoarea sezonului 5 ”Bravo, ai stil!”, în lacrimi! I-a fost închis contul! Motivul este surprinzător

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Ilinca Vandici, goală! Imaginile super HOT care încing imaginația oricătui bărbat

Horoscop Minerva IULIE 2019. Luna lui Cuptor e decisivă, ce zodii trec testul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri