Află ce iubeşte şi ce nu suportă medicul estetician Adina Alberts, dar şi cu ce cazuri INCREDIBILE s-a confruntat în cariera ei. "Aşa i-a spus soţul" VIDEO EXCLUSIV!


Adina Alberts, ce iubeşte şi ce urăşte reputatul medic estetician. Află totul chiar de la ea.

Adina Alberts este unul dintre cei mai bine cotaţi medici esteticieni din România. Protagonista noastră are mai bine de 20 de ani de experienţă într-un domeniu complex, unde elitele învaţă încontinuu, iar timpul liber este un lux.

Frumoasa femeie a scris, de curând, pe o reţea de socializare, ce iubeşte, dar şi ce nu suportă, de când se ştie, în meseria ei.   

 

" Am acumulat o experienţă care mă face să mă simt precum “peştele în apă” când vine vorba de chirurgie estetic. Şi, după 20 de ani “petrecuţi” în această profesie, vă declar cu mâna pe inimă că urăsc falsitatea şi exagerările, şi că iubesc normalitatea!", a scris pe facebook medicul estetician Adina Alberts, specialistul kfetele.ro pe beauty.

Adina Alberts, ce iubeşte şi ce urăşte reputatul medic estetician? "Din păcate astfel de situaţii există"

Trebuie să menţionăm că, pentru pacientele ei, Adina Alberts nu este doar doctorul care le înlătură complexele, ci şi omul care le spune sincer când o intervenţie nu-şi are rostul sau când este riscantă.

 

De-a lungul carierei, medicul a avut paciente cu situaţii de viaţă delicate, care-şi voiau diverse operaţii la îndemnul altor persoane. În astfel de cazuri, protagonista noastră a acţionat cu foarte mare grijă şi cu diplomaţie.

 

" Este ideal ca atunci când sesizezi un dezechilibru emotional la un pacient să-l trimiţi la un psiholog pentru o evaluare preoperatorie. Am avut o pacientă care voia implant mamar pentru că aşa i-a spus soţul. Am mai avut o doamnă care şi-a făcut tatuaj semipermanent de buze şi de ochi pentru că iubitul îi spunea că e urâtă, aşa că, până să afle de aceste intervenţii,  ea se machia înainte de culcare. 

Din păcate, astfel de situaţii există. Eu nu pot să mă bag în probleme de familie, pot doar să-mi spun părerea dacă sunt întrebată, iar în rest, trebuie să se ocupe un specialist", a declarat Adina Alberts.


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP 2019-2020: Saturn în Capricorn vine cu răsplată pentru cei ce s-au implicat, dar şi cu lecţii dure

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Aceştia sunt bărbaţii care NU se pot implică imediat într-o relaţie serioasă, pe termen lung - Zodiile dezvăluie totul

Horoscop COMPLET Decembrie 2018. Cine va fi într-o dispoziţie romantică şi cui i se vor ruină planurile de Sărbători

Horoscop 9 noiembrie 2018. Dragoste tulburătoare, mulţi bani şi o problemă urgentă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri