Adrian Iancu, fostul concurent de la Puterea Dragostei- scandal MONSTRU cu Nelson Mondialu. „S-a cam făcut de toată rușinea...”


După ce Nelson Mondialu a postat o serie de vloguri în care a comentat relația fiului său cu Bianca, acesta a trecut la ceilalți concurenți și a atacat-o pe soția lui Adrian Iancu, Larisa.


In articol:

Dacă cineva uitase de Nelson Mondialu, acesta a revenit în atenția publicului datărită fiului său, Livian, concurent la Puterea Dragostei. Vehement împotriva Biancăi, iubita lui Livian, Nelson Mondialu a atacat concurenții de la Puterea Dragostei în nenumărate rânduri, inclusiv pe iubita fiului său.

Citeste si: Jador i-a interzis Ellei să se întoarcă la Puterea Dragostei? Artistul a spus TOT adevărul!

Nelson Mondialu. Adrian Iancu. Puterea Dragostei. Livian și Bianca
Nelson Mondialu. Adrian Iancu. Puterea Dragostei. Livian și Bianca

Din păcate, Nelson Mondialu, tatăl lui Livian a ales să intre în scandal cu cine nu trebuie. După ce a simțit nevoia să o critice pe Larisa, iubitul acesteia, Adrian Iancu, concurent în primul sezon, „a scos colții” la Nelson și acum se numără printre dușmanii tatălui lui Livian, Nelson Mondialu. Adrian a realizat un video blog pe YouTube în care vorbește despre Nelson Mondialu, aducându-i acestuia acuze serioase.

Adrian Iancu a explicat că dacă Nelson vrea să se ia de el, să vină în București, ba chiar îl și plătește dacă nu are bani. „Îi dau eu o cafea, îl scot la o cafea, plătesc eu,” a declarat tânărul.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei s-a hotărât cu totul în privința nașterii! Ce va lua cu ea tânăra în bagajul cu care se va duce la spital! DETALII DE ULTIM MOMENT

Adrian Iancu și Nelson Mondialu, atac peste atac

Este evident faptul că Adrian Iancu nu este de acord cu spusele lui Nelson Mondialu, mai mult decât atât, soțul Larisei și-a manifestat public disprețul pentru Nelson Mondialu și a explicat că nu sa făcut numai pe el de râs, ci și-a făcut de rușine toată familia, prin gesturile și spusele sale. Adrian Iancu a avut un mesaj destul de acid pentru Nelson Mondialu, ba chiar l-a blamat pe tatăl lui Livian că ar alerga după faimă și urmăritori prin tot ce face.

Am un mesaj pentru domnul Nelson. Am un mesaj pentru acest rege al Youtube-ului, rege al live-uilor, cum se autointitulează el. Pentru că a intrat într-un scandal din care tot ce vrea este să-și atragă urmăritori, în primul rând, să-și spele imaginea familiei lui pentru că s-a cam făcut de toată rușinea, pe tot mapamondul că el este mondial ,” a declarat Adrian Iancu.

Nelson Mondialu. Adrian Iancu. Puterea Dragostei. Livian și Bianca
Nelson Mondialu. Adrian Iancu. Puterea Dragostei. Livian și Bianca

Deși a făcut clar faptul că încă îl respectă pe Nelson Mondialu, Adrian Iancu l-a sfătuit pe tatăl lui Livian să nu intre în scandal cu el, pentru că „am și eu cuvintele la mine”. Tânărul l-a și ironizat pe Nelson Mondialu, spunând: „Când ajungi la Gara de Nord, îți dau numărul meu de telefon să îți plătesc taxiul să ne vedem, înțelegi? Că știu că nu ai bani nici de taxi!”

După ce s-a referit la tatăl lui Livian ca fiind „tataie”, Adrian Iancu a remarcat că Nelson Mondialu ar încerca să își facă publicitate implicându-se în scandaluri cu foștii și actualii concurenți de la Puterea Dragostei. „Gata, stop! Vrei sa intri in scandal cu mine? Nu ar fi indicat pentru vizualizări….dar, să știi că nu ești singurul care are… Am și eu cuvintele la mine. Eu te respect, în continuare, nu vreau să-ți vorbesc urât, dar toată lumea știe că dacă e să treci la lucruri din astea nu prea ai cum!”

Citeste si: Veste neașteptată la Puterea dragostei! S-au despărțit, în urmă cu puțin timp: „Am ales să mă retrag...”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Jador i-a interzis Ellei să se întoarcă la Puterea Dragostei? Artistul a spus TOT adevărul!

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Veste neașteptată la Puterea dragostei! S-au despărțit, în urmă cu puțin timp: „Am ales să mă retrag...”

Livian, gest şocant la întâlnirea cu Bianca! Uite ce i-a făcut la masă, în văzul tuturor!

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei, complet nemachiată! Tânăra e de nerecunoscut!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Ana Maria Mocanu și Rareș Ciortan formează, din nou, un cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri