Adevarul pe care nimeni nu ti l-a spus despre carnea de ied! Multi romani o consuma de Pasti!


Dacă nu vă place gustul mielului, medicii propun ca alternativă carnea de ied. E mai săracă în calorii decât puiul şi e excelentă dacă aveţi probleme cu colesterolul.

Carne de vită, considerată una dintre cele mai sănătoase alimente, conţine de două ori mai multe grăsimi decât cea de ied, iar porcul de trei ori mai multe. Pe de altă parte, puiul are aceeaşi cantitate de grăsimi însă are mai multe calorii şi grăsimi saturate.

“Carnea de ied şi carnea de capră au mai puţină grasime datorită regimului de viaţă. Caprele nu sunt crescute în regim industrial, şi nu sunt supuse un regim intensiv de creştere. Ele cresc în natură, sunt hrănite natural, de aceea carnea lor este bogată în proteine”, explică medicul nutriţionist Corina Zugravu.

Citeste cum sa gatesti carnea de miel pe pagina 2 >>


Citește și:

Sarmale facute cu carne de curcan, gust ca la bunica. Ea punea un ingredient special

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Chiftelute de post! Nici nu zici ca nu au carne

Lasagna de post. Nici nu zici ca e fara carne

Ai aceste probleme de sanatate? Nu mai consuma niciodata carne de porc!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum să ai mai multă încredere în tine în câțiva pasi simpli!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri