Adevărul cumplit despre coronavirus! Nu a plecat din Piața Wuhan, așa cum se credea


La ce concluzie au ajuns specialiștii, după șase luni în care aproape 6,5 milioane de oameni au fost infectați cu Covid-19, iar 378000 au murit.


In articol:

Centrul pentru Control și Prevenția Bolilor din Beijing anunță o veste surprinzătoare despre noul coronavirus care a bulversat viața întregii omeniri în ultimele șase luni de zile.

Specialiștii de acolo au dovezi că noul coronavirus care a îngenucheat planeta nu provine din piața din Wuhan. Chinezii susțin că natura a creat virusul.

„La început am presupus că virusul a plecat de la animalele din piaţă, dar acum pare mai degrabă că piaţa este o victimă', spune Gao Fu, şeful Centrului pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor, notează Daily Mail.

Citeste si: A murit din cauza coronavirusului! Iulia Vântur, în doliu: „Vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna”

La scurt timp după ce a fost anunțat existența noului coronavirus în China, piața Wuhan a fost închisă și tratată ca o scenă a crimei de către specialiștii din toată lumea.

Citeste si: Prima veste bună despre coronavirus! Un specialist reputat din Italia: ”Virusul din punct de vedere clinic nu mai există”

Un studiu efectuat în Wuhan a arătat că 27 dintre primii 41 de oameni diagnosticaţi cu COVID-19 în Wuhan au fost expuși în piaţa umedă din oraş, respectiv doar unul dintre primii 4 prezentaţi cu simptome în luna decembrie.

„Natura a creat acest virus şi ne-a dovedit încă o dată că este cel mai eficient bio-terrorist', a declarat Francis Collins, epidemiolog american.

Adevărul cumplit despre coronavirus! Nu a plecat din Piața Wuhan, așa cum se credea
Adevărul cumplit despre coronavirus! Nu a plecat din Piața Wuhan, așa cum se credea

Prima veste bună despre coronavirus! Un specialist reputat din Italia: ”Virusul din punct de vedere clinic nu mai există”

Declarație cel puțin șocantă de la un expert controversat, Alberto Zangrillo, directorul spitalului San Raffaele din Milano, cel care, în fapt, a dus greul luptei împotriva coronavirusului în Italia.

Alberto Zangrillo susține că din punct de vedere clinic, noul coronavirus nu mai există în Italia și că nici vorbă de un al doilea val al pandemiei. Asta, deși alți experți avertizează că pericolul unor infectări în masă cu SARS-COV 2 nu trebuie subestimat. Citește continuarea AICI.


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ghiorghiu anunță prăpădul! Veștile despre vreme, care îți vor da fiori

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Prima veste bună despre coronavirus! Un specialist reputat din Italia: ”Virusul din punct de vedere clinic nu mai există”

A murit din cauza coronavirusului! Iulia Vântur, în doliu: „Vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna”

Bianca de la Puterea dragostei s-a angajat: „Haterii vor plânge”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Diana Senteș a devenit mamă pentru prima dată! Primele imagini cu bebelușul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Sanatate
Parteneri