„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu

„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu
„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu

Stephan Pelger a vorbit despre cea mai mare dorință a lui în ultimul interviu. Iată ce a dezvăluit designerul de modă!

Vestea că faimosul designer nu mai este printre noi a fost un șoc pentru lumea mondenă. Apropiații, dar și persoane cunoscute au fost de-a dreptul uimite, deoarece nimeni nu se aștepta la o astfel de tragedie.

Citește și: Cine a fost designerul Stephan Pelger. “Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă!"

Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe

În ultima sa apariție, Stephan Pelger a vorbit despre problemele cu care se confrunta, și anume depresia și insomnia, iar de multe ori, de-a lungul timpului a mărturisit că a luat foarte multe medicamente.

Povestea lui de viață a fost de-a dreptul emoționantă și sunt puține persoane care știu prin ce clipe a trecut celebrul designer.

Acesta a fost adoptat de familia episcopului de la Biserica Neagră.

Din păcate, acesta nu și-a cunoscut niciodată familia naturală, iar părinții lui adoptivi au fost cei care l-au crescut și care i-au oferit toată iubirea. Cu toate acestea, el a rămas cu o mare dorință pe care nu reușit să și-o îndeplinească.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Este un subiect tabu să fii depresiv, anxios, alcoolic sau să ai probleme cu tot felul de substanțe.Acum, în cazul meu, este unul foarte clar. Ce s-a întâmplat atunci în Franța m-a marcat foarte tare", mărturisea el, la Teo Show.

Una dintre cele mai mari dorințe pe care acesta le-a avut a fost să aibă șansa să își cunoască adevărata familie, dar din păcate, acest lucru a fost departe de a se întâmpla.

El și-ar fi dorit să știe mai multe lucruri despre cei care i-au dat viață.

„Mi-aș fi dorit să văd dacă am un istoric medical. Mi-aș fi dorit să știu mă lupt cu demența sau cu alte boli, acum vorbind în viitor. Eu nu știu absolut nimic. Acum se pot face teste sau scriau în documentele respective despre problemele părinților, dar eu nu știu nimic", a explicat Stephan Pelger, la Kanal D.

Stephan Pelger, probleme cu insomnia

În urmă cu mai mulți ani, designerul a avut parte de un moment foarte dificil, după ce a fost jefuit și răpit, când se afla în Franța. Viața lui nu a mai fost la fel din acea clipă, iar anxietatea sa a devenit din ce în ce mai puternică.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

După acest incident, Stephan ajunsese să ia 40 de pastile pe zi, iar sănătatea lui a fost pusă în pericol.

„Am ajuns în punctul X, fiind ziua în care a început totul, cu bătaia. Am luat o pastilă pentru anxietate, am fost la medic. Toate aceste lucruri au scăpat de sub control, dar într-o formă foarte nasoală.  Imaginează-ți că un om normal doarme de la un somnifer 8 ore, eu ajunsesem să iau 40 de comprimate pe noapte.

A fost o perioadă relativ scurtă, acești 4 ani sunt considerați în medicină o perioadă relativ scurtă pentru un astfel de abuz(...) De la o asemenea doză se poate muri. Ideea de a vorbit public despre depresie, despre singurătate, despre abandon, eșec, toate chestiile acestea sunt niște lucruri pe care le avem în capul nostru, pe care nu le exteriorizăm", a povestit Stephan Pelger.

Citește și: „Sunt foarte toxice. Și pierzi controlul asupra lor!” Stephan Pelger s-a confruntat cu depresia. Designerul lua pastile ca să poată dormiCitește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Bromania. „Eu am vrut să fac filme de când aveam 10-11 ani și îl vedeam pe Van Damme la televizor”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Ce a învățat Ema Uta din dezamăgirile avute în relații? “Pentru mine a fost o provocare.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies