Acestea sunt zodiile care se casatoresc in 2018 - Sunt binecuvantate de Dumnezeu si primesc protectie divina uriasa

Acestea sunt zodiile care spun "da" anul acesta. Isi gasesc marea iubire si reusesc sa fie fericite.

Taur

Nativii născuţi sub acest semn zodiacal vor avea un an încărcat de sentimente şi de iubire. Emoţiile şi romantismul vor fi la ordinea zilei şi dacă au intrat singuri în noul an, vor întâlni pe cineva alături de care vor putea să-şi întemeieze o familie şi care să le fie alături întreaga viaţă.

Chiar dacă până acum au vrut să mai copilărească şi să se mai distreze, considerând că au timp suficient pentru a-şi întemeia o familie, vor realiza că îşi iubesc atât de mult partenerul, încât nu mai are rost să aştepte.

Foarte animat este segmentul socio-profesional, evidenţiindu-se conflictele deschise la locul de muncă, mai ales cu femeile. Ia aminte la tot ce se petrece în sfera profesională, pentru că se desfăşoară premisele a ceea ce va urma în anii următori.

Financiar, pentru Tauri nu sunt tranzite semnificative, totusi, banii lor vin mai usor din parteneriate/colaborari si in urma curajului de a-si urma ideile, oricat de indraznete ar fi. Profesional, insa, vor avea de facut ajustari serioase si isi vor da seama ca au acceptat cam mult sa se complaca in situatii neonorabile, asa ca e necesar sa schimbe radical niste aspecte in acest sens.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri