Acestea sunt secretele unui cheesecake de casa perfect - Cum sa il faci sa iasa perfect


Acestea sunt secretele unui cheesecake de casa perfect - Cum sa il faci sa iasa perfect

Cheesecake-ul este o preajitura delicioasa iubita de toata lumea. Iata ce secrete trebuie sa o stii ca sa o faci perfecta.

Daca suprafata prajiturii s-a crapat (ceea ce se va intampla daca o coci prea mult), te salveaza intotdeauna toppingul. Totul e sa il pui cand cheesecake-ul este perfect racit. Poti incerca orice truc: de la fructe proaspete, pana la creme elaborate.

Ca sa nu se crape suprafata prajiturii ai grija sa nu mixezi prea mult amestecul de crema de branza. Pentru asta poti lasa ingredientele sa ajunga la temperatura camerei timp de 2 ore.

In plus, trebuie sa ungi bine peretii tavii pentru a preveni lipirea cremei de ei pe masura ce se coace.

Ca sa coci un cheesecake poti sa alegi varinata clasica- direct in cuptor sau pe cea in baie de apa, cu tava de prajitura asezata intr-o tava mai mare in care torni apa clocoltita. Apa fierbinte care inconjoara prajitura va face ca exteriorul sa nu se gateasca mai repede ca partea din mijloc, astfel vei evita crapaturile.

Ca sa poti pune tava cu cheesecake intr-o tava cu apa inveleste-o bine in folie de aluminiu, astfel incat lichidul sa nu ajunga la prajitura.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Detox pentru colon - reteta naturala din miere si seminte de in

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Reţeta uimitoare care îţi transformă mâinile - Vor părea cu 10 ani mai tinere

O reteta chinezeasca simpla si rapida - Pui cu sos de portocale

Placinta turnata cu mere - reteta delicioasa si usoara

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine cu noi episoade, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri