Acestea sunt cele mai inselate zodii! Trebuie sa o ia mereu de la capat


Ţi se pare din ce în ce mai greu să fii într-o relaţie? Dacă partenerul nu îţi inspiră încredere, ba chiar ai aflat că te-a înşelat, este momentul să pui punct şi să o iei de la capăt pe cont propriu.

Din punct de vedere zodiacal, se poate spune că există anumiţi nativi care sunt sortiţi eşecului în dragoste, căci mereu sunt trădaţi de persoana iubită. Află care sunt cele mai înşelate zodii!

Rac

Nativii Rac sunt sensibili, iar atunci când se dăruiesc omului iubit, o fac în totalitate. De aceea, partenerii lor profită de bunătatea şi naivitatea de care dau dovadă şi, de multe ori, îi trădează fără nicio reţinere.

Se poate ca, uneori, partenerii nativilor Rac să îi desconsidere pe aceştia şi să îi trateze ca şi cum nu ar putea afla niciodată. Punctul lor sensibil este tocmai dependenţa lor de persoana iubită, căci mereu îşi exprimă sentimentele şi îi arată partenerului că viaţa fără el ar fi de-a dreptul imposibilă.

Când află că au fost înşelaţi, preferă să se retragă în singurătate şi să îşi plângă suferinţa. Cei mai emotivi dintre ei ar putea intra în depresie din pricina unui şoc emoţional.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri