Acestea sunt cele mai frumoase manastiri izolate din lume!


Sunt deosebite si extrem de cunoscute in special pentru ca au fost construite in locuri greu accesibile. Iata despre ce manastiri este vorba.

Manastirea Ostrog din Muntenegru

Aceasta biserica ortodoxa sarbeasca este sapata in peretele de stanca de la Ostroška Greda. Cu toate acestea, multi turisti din toate colturile lumii vin aici pentru a se ruga langa trupul lui Vasilije, episcopul metropolitan al Herzegovinei care a infiintat biserica.

Manastirea Meteora, GreciaMeteora se afla pe un pilon de stanca din Campia Thessaly din centrul Greciei. Daca vrei sa ajungi aici, singura cale de acces sunt treptele abrupte pe care trebuie sa le urci pentru a te bucura de o priveliste minunata.

Manastirea budista Ki, IndiaDesprinsa parca din filmul „Stapanul Inelelor”, manastirea Ki a fost construita pe un deal din orasul Ki, la o altitudine de peste 4000 de metri.

Manastirea Paro Taktsang, BhutanCunoscuta si sub numele de „Barlogul tigrului”, manastirea Paro Taktsang a fost construita intr-o stanca inalta de 3000 de metri, in valea Paro din Bhutan. In interiorul manastirii exista o pestera.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Primele declarații ale Anei Pal, după descalificare a de la „Survivor România”. „N-a fost așa...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din In City

Parteneri