Acestea sunt cele mai bune idei de desert low-carb! Uite ce ar trebui sa mananci!


Cu desertul poti sa strici (sau nu) o dieta. Dieta ketogenica nu interzice ciocolata, dar ciocolata e de nenumarate feluri.

 

iocolata neagra are mai putin zahar, si mai multa cacao, si este mai indicata – nu sunt de neglijat nici beneficiile unui aport mai mare de cacao. Si chiar si asa, cat mananci e cel mai important – disciplina e esentiala, in orice dieta. Avem tendinta de a ne intoarce foarte usor la vechile obiceiuri, si intr-o zi poti faci mai mult rau decat poti corecta cu 2 saptamani de dieta. O alternativa foarte buna o reprezinta fructele ce nu au foarte mult zahar.
Citeste continuarea pe blogul lui Andrei Laslau, www.andreilaslau.ro.
Pe Andrei Laslau il gasesti si pe Facebook, AICI.

Ciocolata neagra are mai putin zahar, si mai multa cacao, si este mai indicata – nu sunt de neglijat nici beneficiile unui aport mai mare de cacao. Si chiar si asa, cat mananci e cel mai important – disciplina e esentiala, in orice dieta. Avem tendinta de a ne intoarce foarte usor la vechile obiceiuri, si intr-o zi poti faci mai mult rau decat poti corecta cu 2 saptamani de dieta. O alternativa foarte buna o reprezinta fructele ce nu au foarte mult zahar.

Citeste continuarea pe blogul lui Andrei Laslau, www.andreilaslau.ro.

Pe Andrei Laslau il gasesti si pe Facebook, AICI.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

VIDEO. Scandalul continuă. Margherita de la Clejani a lovit un copil. Totul a fost filmat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri