Acesta este orasul fantoma din China! Este plin de proprietati de lux in care nu locuieste nimeni


Localnicii il numesc "Orasul mortilor", un peisaj urban dezolant in care nu exista locuitori.

 

Mai mult de 100 de vile sunt inca goale, dupa ce au fost construite acum sase ani pentru localnicii din orasul chinez Beihai, din regiunea autonoma Guangxi Zhuang.
Locuintele au fost ridicate pentru a primi noua clasa de oameni bogati care trebuiau sa investeasca in imobiliare si sa cumpere proprietatile cu peste 285.000 de lire sterline.
Cetatenii chinezi nu au voie sa investeasca in imobiliare in afara tarii, asa ca se astepta un adevarat boom in zona.
S-au construit orase intreggi cu mall-uri, autostrazi si parcuri, insa toate au ramas nelocuite din cauza distantei de marile centre economice.
Cativa muncitori, unii dintre ei cu salarii de 2 dolari pe zi, au investit banii familiei pentru a cumpara proprietatile, insa nu s-au putut muta in ele dinca cauza distantei uriase fata de centrele comerciale.

Mai mult de 100 de vile sunt inca goale, dupa ce au fost construite acum sase ani pentru localnicii din orasul chinez Beihai, din regiunea autonoma Guangxi Zhuang.Locuintele au fost ridicate pentru a primi noua clasa de oameni bogati care trebuiau sa investeasca in imobiliare si sa cumpere proprietatile cu peste 285.000 de lire sterline.Cetatenii chinezi nu au voie sa investeasca in imobiliare in afara tarii, asa ca se astepta un adevarat boom in zona. S-au construit orase intreggi cu mall-uri, autostrazi si parcuri, insa toate au ramas nelocuite din cauza distantei de marile centre economice.Cativa muncitori, unii dintre ei cu salarii de 2 dolari pe zi, au investit banii familiei pentru a cumpara proprietatile, insa nu s-au putut muta in ele dinca cauza distantei uriase fata de centrele comerciale.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 15 ianuarie 2022

A intrat în depresie din cauza Instagramului! Vedeta a fost la un pas de moarte

DESCOPERĂ: Horoscop Berbec FEBRUARIE 2022. Nativii Berbec au succes la locul de muncă!

DESCOPERĂ: Fructele și legumele lunii IANUARIE

PORTRET: Cine este VIVIANA SPOSUB, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală a suferit saxofonistul şi cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri