”Același bărbat aș lua.” Mama Geta, dezvăluiri despre regretele sale. Culiță Sterp a fost uimit de afirmațiile mamei sale

”Același bărbat aș lua.” Mama Geta, dezvăluiri despre regretele sale. Culiță Sterp a fost uimit de afirmațiile mamei sale
”Același bărbat aș lua.” Mama Geta, dezvăluiri despre regretele sale. Culiță Sterp a fost uimit de afirmațiile mamei sale

De ziua sa de naștere, mama Geta a fost întrebată de fiul său, Culiță Sterp, care sunt regretele sale de până acum. Iată ce a răspuns aceasta!

Mama Geta, în vârstă de 54 de ani, și-a petrecut ziua de naștere alături de familia sa numeroasă. Cei patru copii ai săi s-au reunit la un restaurant, acolo unde au fost prezenți și nepoți, cât și o parte din familia extinsă. Cu ocazia zilei sale aniversare, femeia a primit numeroase cadouri și urări speciale din partea familiei, cât și din partea oamenilor care o apreciază, care au ținut să îi transmită multă sănătate și gânduri bune.

Fiicele sale, Ileana și Getuța Sterp, au postat fiecare câte un vlog de ziua mamei lor pe YouTube, unde au împărtășit cu admiratorii săi momentele speciale petrecute în familie. Cu toate astea, la un moment dat, Culiță Sterp a întrebat-o pe mama Geta cum se simte în această perioadă, iar mama Geta a dat un răspuns total neașteptat. 

Citește și: „Un nepot de care să te bucuri.” Cum a reacționat mama Geta, după ce a aflat că Getuța va aduce pe lume un copil

Mama Geta, dezvăluiri despre regretele sale[Sursa foto: Instagram]

Mama Geta, dezvăluiri despre regretele sale

Astfel, întrebata de fiul cel mare cum se simte la respectabila vârstă de 54 de ani, mama Geta a precizat că se simte singură și cu câteva kilograme în plus. Culiță Sterp a rămas uimit de afirmația mamei sale, iar acesta i-a spus imediat că nu ar trebui să se simtă singură, deoarece familia este alături de ea.

Mai apoi, mama Geta a răspuns că, deși viața ei amoroasă nu a fost atât de strălucită pe cât și-ar fi dorit acum, nu are niciun regret și ar face aceleași alegeri în viață.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Culiță Sterp: „Vreau să te întreb cum te simți la 54 de ani? Să-mi fie rușine că nu știu câți ani ai.

Zi-mi cum te simți la 54 de ani. Lasă că ești tânără.”

Mama Geta: „Dragul mamei, nu zic ca la 64, dar mă simt la anii ăștia. Mă simt grasă și singură”

Culiță Sterp: „Cum singură? Că noi suntem lângă tine, noi suntem aproape, noi suntem ai noștri.”

Mama Geta: „Câți mai sunteți, că tu după aceea dacă pleci...”

Culiță Sterp: „Ești împlinită cu viața ta? Dacă ai da timpul înapoi ai schimba ceva?”

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Mama Geta: „Absolut nimic, același bărbat aș lua, aceiași copii aș face, aceeași treabă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că el mi-a dat tot și îi mulțumesc prima dată că voi sunteți cuminți, sănătoși, suntem toți uniți.”

Culiță Sterp: „Să știi că te iubim mult și te iubește nu numai familia, te iubește toată România. Pe mama Geta toată România o iubește.”

Citește și: “Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista.” Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț!

Mama Geta, dezvăluiri despre regretele sale[Sursa foto: Captură YouTube]Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

“Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista.” Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț!

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Cum a reușit Karmen Minune să treacă peste momentul în care mama sa a fost la un pas să-și piardă viața: „Am zis că nu o las indiferent de situație. Nu mă interesează nimic, vreau să o văd bine.”

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies