„Un nepot de care să te bucuri.” Cum a reacționat mama Geta, după ce a aflat că Getuța va aduce pe lume un copil

„Un nepot de care să te bucuri.” Cum a reacționat mama Geta, după ce a aflat că Getuța va aduce pe lume un copil

Familia Sterp devine din ce în ce mai mare, după ce fiecare dintre copii și-a găsit marea iubire și s-a pus la casa lui. Ileana și Culiță au deja copii, iar acum a venit și rândul celor mici.

Iancu Sterp și Denisa încă au o relație și se iubesc foarte mult, dar Getuța și soțul ei deja au format o familie, iar în scurt timp vor deveni părinți pentru prima dată.

Citește și: “Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista.” Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț!

Mama Geta, mesaj de suflet după ce s-a aflat de sarcina fiicei sale

Getuța a vrut să țină secret că este însărcinată, dar mama Geta a scăpat această informație, care, ulterior, s-a vehiculat pe rețelele de socializare.

Mama Geta este foarte activă pe rețelele de socializare și are o comunitate foarte mare de oameni care o urmăresc și o apreciază. Ea a publicat un clip video prin intermediul căruia își susține latura de mamă și bunică.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Mesajul pe care l-a transmis are legătură și cu faptul că fiica ei este însărcinată în două luni și a subliniat faptul că familia este cea mai importantă, iar odată cu trecerea timpului, cei mai importanți sunt copii și nepoții.

„Pe primul loc e familia. Nu faceți nimic, măi fraților, vă dați seama, ajungeți la bătrânețe și dacă nu aveți o mângâiere, un nepot, un copil de care să te bucuri, ce să faci?", este

mesajul publicat de mama Geta pe Instagram.

Geta Sterp, o fată specială pentru Ovidiu Neveu

Geta Sterp va rămâne mereu o fată specială în inima lui Ovidiu Neveu și i-a transmis felicitări pentru faptul că va aduce pe lume un copil. El a spus că de acum fiecare are viața lui, dar el o va simpatiza în continuare.

„Am mai vorbit cu mama Geta, mi-a scris. Mi-a dat o veste proastă pentru mine, dar bună pentru familia ei, că Getuța e însărcinată în două luni. Să-i trăiască, felicitări, asta-i viața, așa a vrut Dumnezeu. De acum fiecare cu viața lui, dar eu tot o simpatizez în continuare. Ea rămâne în sufletul meu pentru toată viața”, a spus Ovidiu Neveu, în emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”.

Citește și: „Foștii ei nu și-ar fi dorit să mă cunoască.” Philip de la Puterea Dragostei a făcut marele pasCitește și:

„Dacă ne-am vedea, ar simți ceva.” Cum a reacționat Ovidiu Neveu, după ce a aflat că Geta Sterp este însărcinată

„Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor.” De ce s-a despărțit, de fapt, Mama Geta de tatăl copiilor săi

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies