“Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista.” Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț!

“Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista.” Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț!
“Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista.” Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț!

Mama Geta s-a întâlnit ultima oară cu tatăl copiilor ei la nunta fiicei sale, Getuța, în vara anului trecut. Iată ce mesaj a postat femeia pentru fostul partener de viață!

Deși mama Geta a ales să pună capăt relației cu fostul ei soț în anul 2013, a preferat să nu mai păstreze deloc legătura cu bărbatul. Cu toate astea, acesta este invitat la fiecare eveniment special din viața copiilor săi, iar mama Geta a rămas cu multe învățături de-a lungul timpului, în urma căsniciei sale eșuate. Din această cauză, femeia nu se ascunde nicio secundă din a împărtăși cu fanii săi de pe rețelele de socializare lecțiile care au reușit să o întărească.

În prezent, mama Geta este în vacanță alături de copiii, nepoții săi, cât și de cuscrii. Recent, după numeroase momente de relaxare și de o scurtă pauză de la social media, mama Geta a simțit să împărtășească cu urmăritorii săi un mesaj subtil dedicat fostului soț. Iată ce mesaj a publicat mama fraților Sterp  în mediul online!

Citește și: “Dacă nu ai o familie și o iei așa ușurel de tânăr... apoi nu mai faci nimic până la 40 de ani.” Mama Geta a dezvăluit secretul! Când face nunta Iancu?

Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mama Geta, mesaj subtil în mediul online pentru fostul partener de viață

Aceasta a trăit o viață zbuciumată lângă bărbatul care a făcut-o mamă, însă femeia a vrut mult timp ca familia ei să fie completă, de dragul copiilor ei. Cu toate astea, tatăl acestora a hotărât să meargă pe alt drum, astfel că aceasta și-a părăsit atât nevasta, cât și copiii.

Din experiența dureroasă,  mama Geta a învățat un lucru extrem de important, acela că în momentul în care apare o a treia persoană în relația de cuplu, înseamnă că acolo nu a existat iubire adevărată. Din nefericire, mama lui Culiță Sterp a fost nevoită să treacă prin aceeași situație, deoarece fostul soț și-a refăcut viața alături de altă femeie.

„Când ai de ales între mine și alta, alege-o pe cealaltă, că dacă eram eu atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista și e valabil și pentru femei și pentru bărbați.”

, a fost mesajul pe care mama Geta l-a postat în mediul online.

Citește și: “Am cumpărat-o și gata.” Iancu Sterp, mărturisiri neprevăzute despre relația cu iubita lui. Cei doi au făcut un pas important pentru viitor

Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

“Asta ce înseamnă oare?” Ileana Sterp, noi probleme de sănătate în timpul sarcinii

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies