“Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista.” Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț!

“Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista.” Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț!
“Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista.” Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț!

Mama Geta s-a întâlnit ultima oară cu tatăl copiilor ei la nunta fiicei sale, Getuța, în vara anului trecut. Iată ce mesaj a postat femeia pentru fostul partener de viață!

Deși mama Geta a ales să pună capăt relației cu fostul ei soț în anul 2013, a preferat să nu mai păstreze deloc legătura cu bărbatul. Cu toate astea, acesta este invitat la fiecare eveniment special din viața copiilor săi, iar mama Geta a rămas cu multe învățături de-a lungul timpului, în urma căsniciei sale eșuate. Din această cauză, femeia nu se ascunde nicio secundă din a împărtăși cu fanii săi de pe rețelele de socializare lecțiile care au reușit să o întărească.

În prezent, mama Geta este în vacanță alături de copiii, nepoții săi, cât și de cuscrii. Recent, după numeroase momente de relaxare și de o scurtă pauză de la social media, mama Geta a simțit să împărtășească cu urmăritorii săi un mesaj subtil dedicat fostului soț. Iată ce mesaj a publicat mama fraților Sterp  în mediul online!

Citește și: “Dacă nu ai o familie și o iei așa ușurel de tânăr... apoi nu mai faci nimic până la 40 de ani.” Mama Geta a dezvăluit secretul! Când face nunta Iancu?

Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mama Geta, mesaj subtil în mediul online pentru fostul partener de viață

Aceasta a trăit o viață zbuciumată lângă bărbatul care a făcut-o mamă, însă femeia a vrut mult timp ca familia ei să fie completă, de dragul copiilor ei. Cu toate astea, tatăl acestora a hotărât să meargă pe alt drum, astfel că aceasta și-a părăsit atât nevasta, cât și copiii.

Din experiența dureroasă,  mama Geta a învățat un lucru extrem de important, acela că în momentul în care apare o a treia persoană în relația de cuplu, înseamnă că acolo nu a existat iubire adevărată. Din nefericire, mama lui Culiță Sterp a fost nevoită să treacă prin aceeași situație, deoarece fostul soț și-a refăcut viața alături de altă femeie.

„Când ai de ales între mine și alta, alege-o pe cealaltă, că dacă eram eu atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista și e valabil și pentru femei și pentru bărbați.”

, a fost mesajul pe care mama Geta l-a postat în mediul online.

Citește și: “Am cumpărat-o și gata.” Iancu Sterp, mărturisiri neprevăzute despre relația cu iubita lui. Cei doi au făcut un pas important pentru viitor

Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“Asta ce înseamnă oare?” Ileana Sterp, noi probleme de sănătate în timpul sarcinii

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies