“Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista.” Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț!

“Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista.” Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț!

Mama Geta s-a întâlnit ultima oară cu tatăl copiilor ei la nunta fiicei sale, Getuța, în vara anului trecut. Iată ce mesaj a postat femeia pentru fostul partener de viață!

Deși mama Geta a ales să pună capăt relației cu fostul ei soț în anul 2013, a preferat să nu mai păstreze deloc legătura cu bărbatul. Cu toate astea, acesta este invitat la fiecare eveniment special din viața copiilor săi, iar mama Geta a rămas cu multe învățături de-a lungul timpului, în urma căsniciei sale eșuate.

Din această cauză, femeia nu se ascunde nicio secundă din a împărtăși cu fanii săi de pe rețelele de socializare lecțiile care au reușit să o întărească. În prezent, mama Geta este în vacanță alături de copiii, nepoții săi, cât și de cuscrii. Recent, după numeroase momente de relaxare și de o scurtă pauză de la social media, mama Geta a simțit să împărtășească cu urmăritorii săi un mesaj subtil dedicat fostului soț.
Iată ce mesaj a publicat mama fraților Sterp  în mediul online!

Citește și: “Dacă nu ai o familie și o iei așa ușurel de tânăr... apoi nu mai faci nimic până la 40 de ani.” Mama Geta a dezvăluit secretul! Când face nunta Iancu?

Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Mama Geta, mesaj subtil în mediul online pentru fostul partener de viață

Aceasta a trăit o viață zbuciumată lângă bărbatul care a făcut-o mamă, însă femeia a vrut mult timp ca familia ei să fie completă, de dragul copiilor ei. Cu toate astea, tatăl acestora a hotărât să meargă pe alt drum, astfel că aceasta și-a părăsit atât nevasta, cât și copiii. Din experiența dureroasă,  mama Geta a învățat un lucru extrem de important, acela că în momentul în care apare o a treia persoană în relația de cuplu, înseamnă că acolo nu a existat

iubire adevărată. Din nefericire, mama lui Culiță Sterp a fost nevoită să treacă prin aceeași situație, deoarece fostul soț și-a refăcut viața alături de altă femeie.

„Când ai de ales între mine și alta, alege-o pe cealaltă, că dacă eram eu atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista și e valabil și pentru femei și pentru bărbați.”, a fost mesajul pe care mama Geta l-a postat în mediul online.

Citește și: “Am cumpărat-o și gata.” Iancu Sterp, mărturisiri neprevăzute despre relația cu iubita lui. Cei doi au făcut un pas important pentru viitor

Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț

[Sursa foto: Instagram]Citește și:

“Dacă nu ai o familie și o iei așa ușurel de tânăr... apoi nu mai faci nimic până la 40 de ani.” Mama Geta a dezvăluit secretul! Când face nunta Iancu?

“Asta ce înseamnă oare?” Ileana Sterp, noi probleme de sănătate în timpul sarcinii

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies