“Dacă nu ai o familie și o iei așa ușurel de tânăr... apoi nu mai faci nimic până la 40 de ani.” Mama Geta a dezvăluit secretul! Când face nunta Iancu?

“Dacă nu ai o familie și o iei așa ușurel de tânăr... apoi nu mai faci nimic până la 40 de ani.” Mama Geta a dezvăluit secretul! Când face nunta Iancu?
“Dacă nu ai o familie și o iei așa ușurel de tânăr... apoi nu mai faci nimic până la 40 de ani.” Mama Geta a dezvăluit secretul! Când face nunta Iancu?

Mama Geta își dorește nespus de mult ca fiul ei cel mic, Iancu, să se însoare cu partenera lui de viață cât mai curând.

Iancu Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Denisa Coțolan. Cei doi au o relație foarte strânsă și par de nedespărțit, astfel că atât fanii, cât și mama Geta vor să își unească destinele în fața lui Dumnezeu cât mai curând. Mama fraților Sterp este de părere că familia este sfântă și extrem de importantă, așa că își dorește ca băiatul ei să își clădească una alături sufletul său pereche.

Citește și: ”Ce faci, dragă?” Ce gest impresionant a făcut iubita lui Iancu Sterp, când tânărul a ajuns acasă

Mama Geta a dezvăluit secretul[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Când se însoară Iancu Sterp

Mama Geta a dat întotdeauna dovadă de faptul că este o familistă convinsă, deoarece își dorește ca toți copiii ei să aibă o familie și să se stabilească fiecare la casa lui.

Cu toate astea, Iancu Sterp a dat de înțeles că nu se grăbește să facă pasul cel mare, deși se simte foarte împlinit în relația cu Denisa Coțolan. Însă, datorită faptului că fanii celor doi îndrăgostiți, cât și mama Geta sunt nerăbdători să se întâmple marele eveniment, aceasta l-a întrebat direct pe Iancu când are de gând să se însoare, în timp ce se îndreptau spre un botez.
Astfel, fratele lui Culiță Sterp nu a dorit să discute despre ziua cea mare, ci a preferat să păstreze totul pentru el, momentan.

Mama Geta: „Se însoară Iancu? Eu mi-aș dori din tot sufletul să se însoare la toamnă, dacă ajută Dumnezeu. Dacă nu, la anul. Măritișul și copiii... astea când le dă Dumnezeu. Tu îți dorești, programezi, iar dacă ajută Dumnezeu să se întâmple, se întâmplă.

Dacă nu, nu. Eu mi-aș dori să se însoare, dar ar trebui să îl întrebați pe el. Mă, te însori?”
Iancu: „Lasă că vă spun eu mai târziu.”
Mama Geta: „Eu nu vreau să îl bag eu la apă că se însoară mâine, poimâine.”
Iancu: „Nu dau nimic din casă.”
Mama Geta: „Zice că nu dă nimic din casă.
Eu mi-aș dori să se căsătorească, pentru că familia e pe primul plan în lumea asta. Dacă nu ai familie și o iei așa ușurel de tânăr... apoi nu mai faci nimic până la 40 de ani.”
, a fost dialogul care i-a luat pe fanii familiei Sterp prin surprindere.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Citește și: „Eu nu mai știu exact cum ajungem.” Ce s-a întâmplat cu Iancu Sterp și Denisa Coțolan

Mama Geta a dezvăluit secretul[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Au plâns rău.” Cum a reacționat mama Geta, după tragicul cutremur din Turcia

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Care au fost ultimele cuvinte pe care Diana le-a spus înainte să fie ucisă de urs: "Ajutor, mă atacă!"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies