Aceasta este vila din Marbella in care iti vei dori sa locuiesti! Are o piscina uriasa pe acoperis


Vila din Marbella este unica, avand o piscina cu fund din sticla aflata chiar pe acoperis.

 

Proprietatea poarta numele de Jellyfish House, costa 9 milioane de lire sterline si are o piscina pe acoperis cu vedere la Marea Mediterana. Acest lucru inseamna ca plaja si marea pot fi vazute din orice punct al piscinei.
Aflata in regiunea bogata Los Monteros din Marbella, aceata proprietate este o casa privata de vacanta ce include o piscina ce ofera o vedere panoramica, ce include si lantul muntos Sierra Blanca. Conceputa de firma de arhitectura Wiel Arets Architects, casa a fost finalizata in 2013.
Piscina, care cantareste aproape 60.000 de kilograme, are partea inferioara din sticla si o fereastra panoramica la interior, avand grosimea de 6 centimetri.
Vila are cinci dormitoare aflate pe patru nivele si un lift mic care permite livrarea mancarurilor si a bauturii direct la piscina.
Sursa: DailyMail.co.uk

Proprietatea poarta numele de Jellyfish House, costa 9 milioane de lire sterline si are o piscina pe acoperis cu vedere la Marea Mediterana. Acest lucru inseamna ca plaja si marea pot fi vazute din orice punct al piscinei.Aflata in regiunea bogata Los Monteros din Marbella, aceata proprietate este o casa privata de vacanta ce include o piscina ce ofera o vedere panoramica, ce include si lantul muntos Sierra Blanca. Conceputa de firma de arhitectura Wiel Arets Architects, casa a fost finalizata in 2013.Piscina, care cantareste aproape 60.000 de kilograme, are partea inferioara din sticla si o fereastra panoramica la interior, avand grosimea de 6 centimetri.Vila are cinci dormitoare aflate pe patru nivele si un lift mic care permite livrarea mancarurilor si a bauturii direct la piscina.

Sursa: DailyMail.co.uk

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din In City

Parteneri