„A stat cu capul în jos și...” Anamaria Prodan dezvăluie ce a făcut Reghecampf la un an de la despărțire

„A stat cu capul în jos și...” Anamaria Prodan dezvăluie ce a făcut Reghecampf la un an de la despărțire
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Este bine cunoscut faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai formează un cuplu. Despărțirea tumultoasă dintre ei este în continuare subiect în presă. Recent, Anamaria a mărturisit că Reghe a venit la ea acasă, la un an după cei doi nu mai formau un cuplu.

Impresara a povestit că întâlnirea a fost una foarte scurtă, timp în care fostul ei partener avea o atitudine ciudată.

„A stat cu capul în jos, și…” Ce a mărturisit Anamaria Prodan

anamaria prodan si reghe divort

Citeste si: Anamaria Prodan a recunoscut totul! Ce spune impresara despre viața sa amoroasă

Anamaria continuă să își surprindă urmăritorii cu declarațiile pe care le face.

În urmă cu scurt timp, vedeta a povestit că Laurențiu a venit în casa în care ea locuiește alături de copiii lor. Frumoasa blondină nu a oferit detalii despre ce au discutat, însă a povestit care a fost atmosfera de la acel moment.

Anamaria susține că Reghecampf a stat doar 15 minute acasă și că atitudinea pe care o avea era una ciudată. Antrenorul ar fi stat în tot acel timp cu capul în jos, fără să își privească fosta parteneră în ochi.

La plecare, Laurențiu a stat tot cu privirea în pământ. Anamaria a declarat că nu vrea sub nicio formă să păstreze vreo relație cu Reghecampf, chiar dacă legătura dintre cei doi sunt copiii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ”,  a

spus vedeta.

Anamaria Prodan s-a luptat să salveze căsnicia

laurentiu reghecampf
Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dana Săvuică a avut mari probleme cu greutatea. Vedeta voia să ajungă pe mâna esteticianului

Frumoasa impresară a mărturisit că a făcut tot ce a putut să salveze relația, iertându-și soțul de nenumărate ori. Anamaria a spus că povestea de dragoste dintre ei nu se va mai aprinde niciodată.

„Este o vorbă care spune totul „Ciorba reîncălzită nu mai e la fel. Eu am avut toată viața chestia asta, am luat lucruri stricate și am încercat să le repar, să le lipesc, numai că, oricât de frumoasă și fină ar fi lipitura aceea, se vede și, cu timpul cu cât încerci să o lustruiești mai tare ea se vede și crapă, iar finalul este același”,  a

declarat impresara.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan are o nouă relație

anamaria prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Anca Neacșu divorțează de soțul ei turc. Care au fost motivele acestei decizii

Vedeta și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat, dar este încă rezervată cu privire la acest subiect. Blondina preferă să se afișeze cu noul ei partener, abia după ce se va concretiza divorțul dintre ea și Laurențiu. Impresara FIFA a declarat că până nu va divorța, va rămâne o femeie singură în fața lumii și mai ales a copiilor ei.

„Eu sunt foarte fericită, eu am o altfel de educație, provin dintr-o altă lume. Eu până în ziua în care o să fiu divorțată, o să fiu Anamaria Prodan singură, cu copiii mei cu foarte mulți admiratori și prieteni care vor rămâne la nivelul ăsta. În ziua în care se va pronunța divorțul, atunci o să mă afișez fără niciun fel de problem”,   a mărturisit Anamaria Prodan.

 


Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!” Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Anamaria Prodan și Reghe, întâlnire de gradul 0 într-un restaurant! Cum au reacționat cei doi: „S-a ridicat și m-a luat în brate. El a plecat”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies