Anamaria Prodan și Reghe, întâlnire de gradul 0 într-un restaurant! Cum au reacționat cei doi: „S-a ridicat și m-a luat în brate. El a plecat”

Anamaria Prodan și Reghe, întâlnire de gradul 0 într-un restaurant! Cum au reacționat cei doi: „S-a ridicat și m-a luat în brate. El a plecat”
Anamaria Prodan și Reghe, întâlnire de gradul 0 într-un restaurant! Cum au reacționat cei doi: „S-a ridicat și m-a luat în brate. El a plecat”

Sexy-impresara a vorbit despre momentul în care s-a văzut, întâmplător, cu fostul soț într-un restaurant de lux din Capitală. Cum s-au comportant cei doi?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit, în urmă cu scurt timp, într-un restaurant de fițe din Capitală. Antrenorul se întâlnea cu patronul „Universității Craiova”, Mihai Rotaru, iar Anamaria Prodan cu o prietenă. Chiar dacă au dat unul peste altul, cei doi nu s-au salutat și nu au avut niciun fel de interacțiune.

Laurențiu Reghecampf s-a retras din local la scurt timp după ce a ajuns impresara.

Anamaria Prodan a vorbit despre întreg episodul menționând, printre altele, că între ei nu a existat nici măcar o simplă formă de salut.

Citeste si: Laurențiu Jr. va fi audiat la Judecătoria Buftea! Ce mesaj dur a transmis Anamaria Prodan: „Își târăște copilul în așa ceva”

Cum a reacționat Anamaria Prodan după întâlnirea cu Reghe

La scurt timp după întâlnire, sexy-impresara a povestit cum s-au derulat lucrurile. Diva a specificat faptul că nu își dorește să aibă discuții cu fostul partener de viață, motiv pentru care a și decis să nu îl salute la restaurant. Antrenorul este, pentru ea, un subiect închis și nu are motiv să discute sub nicio formă cu el.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

După ce Laurențiu Reghecampf a părăsit localul, Anamaria Prodan s-a dus să discute cu Mihai Rotaru, cei doi fiind prieteni foarte buni.

„Ne-am văzut, când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brate. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce, a murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut.

El, cu viața lui, nu mai există.

El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea ce să stea acolo. Eu și Mihai, repet, suntem prieteni, nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine” a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Citeste si: Anamaria Prodan, despre tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf: „Voi simți să-l scot sau să-l acopăr”

Anamaria Prodan: „Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil”

Impresara este în continuare bulversată de ceea ce a făcut Laurențiu Reghecampf și susține că acesta nu a știut decât să-și „târască” propriul copil într-o situație extrem de dificilă.

„Laurențiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat în fata judecătorului. Este păcatul lui, caci își târăște copilul în așa ceva.

Dumnezeu îi va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie”, a mai zis ea.

 Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Reacția Anamariei Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a spus că l-a înșelat cu Dan Alexa: „Depășește limita bunului simț!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta lui iubită: ”Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit”

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a născut frățiorul său. Ce i-a transmis lui Liam

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies