Anamaria Prodan a recunoscut totul! Ce spune impresara despre viața sa amoroasă

Anamaria Prodan, mărturisiri despre viața sa amoroasă
Anamaria Prodan, mărturisiri despre viața sa amoroasă

Celebra impresară a făcut o serie de mărturisiri despre viața sa intimă.

Anamaria Prodan se numără printre cele mai sincere și deschise vedete de la noi din țară. Deși pozează în diferite ipostaze incendiare, există totuși un lucru pe care nu l-a făcut niciodată la pat și nu a ezitat să vorbească despre acest subiect. Iată ce a spus vedeta despre viața sa intimă.

Citeste si: Anamaria Prodan și Reghe, întâlnire de gradul 0 într-un restaurant! Cum au reacționat cei doi: „S-a ridicat și m-a luat în brate. El a plecat”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan, mărturisiri despre viața sa amoroasă

Anamaria Prodan s-a aflat în centrul unui mare scandal anul acesta, asta după ce Laurențiu Reghecampf, cel alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 12 ani, a anunțat în mod public divorțul.

Toți se așteptau ca frumoasa impresară să își facă apariția la brațul unui alt bărbat după această perioadă, însă nu a oferit niciun detaliu concret în acest sens.

Chiar și așa, vedeta a vorbit, în cadrul unui podcast, despre viața sa amoroasă, dar și despre o serie de lucruri pe care nu le-a făcut niciodată în pat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Tatăl meu și-a dorit foarte tare să fiu băiat. Neavând ce să facă, m-a crescut ca pe un băiat, din toate punctele de vedere.

Când eram mică și mergeam la poligon cu tata, fetele mă întrebau «Cum a fost?». Eu vorbeam și de arme, și de mașini, iar toți se uitau la mine… în afară de băieți, care făceau roată în jurul meu, fetele fugeau.

Tot ce a fost pe pământul ăsta, eu am încercat. În toate domeniile. Mai puțin pe partea de sex, nu am chestii de-astea cu sex în grup, nu.

În rest, am încercat absolut tot. Mi-am permis totul în viața asta, orice. Mi-am dorit lucruri lumești, nu să zbor în Cosmos”
, a mărturisit Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Citeste si: Prima fotografie cu iubita lui Laurențiu Reghecampf, după ce a născut pentru prima dată! Ce spune antrenorul de fotbal

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan, despre Reghecampf: „Îl vor înmormânta”

Impresara a mărturisit că a muncit din greu pentru a-și păstra familia unită și că nu a luat în seamă niciodată tot ce auzea în jurul ei, tocmai pentru a se menține cu capul sus.

„(Luis Lazarus: Tu ai simțit când s-a rupt între voi sau el fost așa mereu, la dublu) Eu trăgeam foarte tare să-mi păstrez familia.

Întotdeauna auzeam în oraș, mă făceam că plouă. Am aplicat toate nebuniile posibile: mai bine nu cauți ca să nu găsești, mai bine te faci că nu auzi. totul doar să fie bine pentru că îmi doream pentru el un parcurs rachetă.

Eu i-am spus: Laur, într-o zi ți se va înfunda pentru că eu nu o să mai stau mereu așa, tu singur o să fii în cădere liberă, nici măcar acolo unde te-am lăsat, nici măcar pe pământ, ci este undeva sub pământ.

Nu a înțeles nimic. Cred că nu a avut capacitatea asta să se țină foarte mândru”, a mai spus ea.

Eu i-am explicat faptul că femeile aste cunoscute îl vor înmormânta într-un timp atât de scurt încânt nici nu va realiza. Este foarte greu să-ți mai revii din așa ceva. Odată ce ți-ai pierdut mândria, forța, eu cred că nu le mai recuperezi niciodată.”, a comentat Anamaria Prodan



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Laurențiu Reghecampf, “meci” spectaculos al dezvăluirilor, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Reacția Anamariei Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a spus că l-a înșelat cu Dan Alexa: „Depășește limita bunului simț!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies